Cum slăbești localizat. Activitatea fizică și masajul fac adevărate minuni

cum slăbești localizat

De obicei, atunci când vrem să slăbim, apelăm la diete. Ținute corect, acestea ne ajută să scăpăm de kilogramele în plus, iar grăsimea dispare de peste tot. Dar ce ne facem dacă nu avem neapărat probleme cu kilogramele în plus, dar avem depuneri inestetice de grăsime în anumite zone, cum ar fi abdomen, șolduri sau coapse?

O soluție în acest caz o reprezintă lipoaspirația. Dar cum foarte puține dintre noi au posibilitatea să investească mii de euro în această procedură, trebuie să ne orientăm către soluții mai puțin costisitoare.

Citește și Cum te ajută hipnoza să slăbești. Singura metodă de slăbire care nu presupune niciun fel de restricție alimentară

Cum slăbești localizat prin sport

Sportul este cel mai de nădejde aliat în lupta împotriva grăsimii localizate.

  • Dacă vrem să scăpăm de burtă, trebuie să privilegiem activitățile care solicită mușchii abdominali: înotul sau abdomenele, spre exemplu;
  • Dacă vrem să scăpăm de grăsimea localizată la nivelul coapselor, putem face aqua cycling, înot sau, pur și simplu, putem face plimbări lungi în pas alert. Fandările – în față sau laterale – sunt la fel de eficiente;
  • Grăsimea inestetică de pe brațe dispare dacă facem regulat exerciții cu greutăți, pentru bicepși și tricepși;
  • Dacă vrem să ne tonifiem fesierii, exercițiile pe step și pe stepper sunt ideale. La fel, fandările, dar și mersul nordic, un nou trend în materie de sport, care presupune mersul cu pași mari, în timp ce se mișcă viguros brațele.

Cum slăbești localizat prin masaj

Masajul corect executat diminuează vizibil celulita. Pentru rezultate optime, apelează la un maseur profesionist sau fă-ți singură acasă zilnic masaj folosind creme anticelulitice cu extract de cafeină. Printre beneficiile cremelor pe bază de cafeină se numără:

  • reactivează circulația sanguină, acționând în profunzime;
  • reduce numărul celulelor grase;
  • diminuează diametrul depozitelor de grăsime;
  • elimină toxinele și retenția de apă.
După aproximativ 4 săptămâni în care te-ai masat zilnic cel puțin 20 de minute pe zona afectată de grăsime, ar trebui să vezi primele rezultate: o piele mult mai fină, mai elastică și mai tonifiată. Dacă optezi pentru un maseur profesionist, 3 ședințe pe săptămână a câte 30 de minute ar trebui să fie suficiente pentru a vedea rezultate după o lună.
Sursa foto: 123rf

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Dieta