Deserturile cu frișcă se fac cât ai zice pește și sunt și foarte gustoase! Avem pentru voi rețeta pentru Corăbioare cu frișcă:
* 4-6 porții * timp de preparare 35 de minute
INGREDIENTE
4 ouă
150 g zahar pudra
un pachețel zahar vanilinat
125 g faina
un plic praf de copt
un praf sare
Pentru umplutură:
un borcan gem de fructe
500 ml frisca lichida
fructe proaspete sau din compot
MOD DE PREPARARE
1. Se amesteca ouale întregi cu zaharul, zaharul vanilinat, sarea si apoi se mixeaza.
2. Se adauga faina si praful de copt si se toarna aluatul în tava de copt tapetata cu hârtie.
3. Se lasa la cuptor pentru 15 minute, apoi se scoate și, dupa ce s-a racorit, se taie patrate care se îndoaie.
4. Se bate frisca, se pune câte un strat de gem pe fiecare corabioara, se adauga frisca si se decoreaza cu fructe.
O rețetă Libertatea pentru Femei.