Compatibilitatea în dragoste a Gemenilor cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Gemenilor cu Balanța

Când un Geamăn întâlnește o Balanță, ei se vor bucura de o relațiebazată pe interes intelectual și agilitate mentală. Natura duală a Gmenilor are o rezonanță bună cu natura mereu căutătoare de echilibru a Balanței. La rândul ei, Balanța este încântată de parada de idei și pofta de taifas a Geamănului. Balanța iubește poezia pe care Geamănul i-o oferă uneori chiar involuntar.

Atât Balanța cât și Gemenii au o energie intelectuală debordantă. Când lucrează împreună, ei vin cu idei grozave. Balanța are în plus impulsul de a pune ideile în aplicare, ceea ce Gemenii, de obicei, amână. Geamănul este mai bun în partea de geneză a ideii, Balanța rezolvând direcționarea ei. Ambele semne au nevoie de libertate intelectuală și și-o oferă reciproc.

Balanța este Guvernată de Venus, planeta dragostei; Gemenii sunt guvernați d eMercur, planeta comunicării. Balanța și Gemenii funcționează bine împreună: ei combină forța dragostei cu forța comunicării. Cum Balanța prețuiește armonia într-o relație, Geamănul nu are prea des satisfacția unei dezbateri sănătoase; Balanța ar face orice în loc să se certe.

Atât Balanța cât și Gemenii sunt semne de Aer. Geamănul adoră energia Balanței și nu are vreo problemă să țină ritmul cu ea în emiterea de idei noi și în acțiunea dinamică. Ambele semne au domenii largi de interes, ceea ce le furnizează material pentru discuții interminabile.

Geamănul este un semn mobil; Balanța este un semn cardinal. Balanței îi place poziția de conducere într-o relație. Balanța trebuie să propună iar Geamănul, mai flexibil, o va urma cu plăcere, dacă i se dă libertatea să se răzgândească în ultima clipă. Balanța obișnuiește să inițieze dar are dificultăți în finalizarea acțiunilor. Geamănul este atât de flexibil încât nu-l deranjează o schimbare bruscă de direcție, dacă Balanța se plictisește făcând un anumit lucru.

Care este cel mai bun aspect al unei relații Gemeni-Balanță? Abilitatea celor doi de a lucra împreună, într-un parteneriat intelectual. Ei se pot expune unul pe altul unor noi idei și viziuni și își vor deschide reciproc orizonturi neașteptate.

Citește și
Zodia Gemenilor, descriere generală
Zodia Balanței, descriere generală

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Compatibilitati Zodii