Compatibilitatea în dragoste a Gemenilor cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Gemenilor cu celelalte zodii se va baza întotdeauna pe interesul acestei zodii pentru lumea abstractă a ideilor.

Compatibilitatea în dragoste a Gemenilor

Compatibilitatea în dragoste a Gemenilor cu Berbecul

Când Berbecul se combină cu Gemenii, conexiunea lor este atât fizică cât și intelectuală. Cei doi rămân optimiști chiar și în cele mai provocatoare situații. Semnele care se află la două zodii distanță comunică, de obicei, foarte bine și se înțeleg în profunzime unul pe celălalt. Spiritul independent și temerar al Berbecului se potrivește cu spiritul independent al Geamănului. Dacă Geamănul simte că Berbecul vea să preia controlul, sau dacă Berbecul ia în serios obiceiul Geamănului de a flirta ocazional, apar certurile.

Împreună, cei doi sunt într-un echilibru: Berbecul vrea să experimenteze, Geamănul este deschis la orice discuție. Împreună pot face tot felul de lucruri pe care le-au ratat când erau singuri.
Atât Berbecul cât și Geamănul au multă energie și au multe obiective comune. Geamănul este un gânditor și un bun vorbitor, prețuiește stimularea intelectuală și îi place să întoarcă lucrurile pe toate părțile. Berbecului îi place să pună imediat pe treabă, indiferent dacă e una intelectuală sau una fizică. Împreună pot să se echilibreze perfect dacă acceptă fiecare argumentele și felul de a fi al celuilalt.

Zodia Berbecului este guvernată de Marte. Zodia Gemenilor, de Mercur. Cele două planete reprezintă pasiunea și comunicarea. Dată fiind abordarea diferită, cele două zodii funcționează minunat în tandem – ei ajung la destinație pe căi diferite, dar sigur ajung. Dezbaterile aprinse fie vor da sare și piper relației, fie o vor distruge. Berbecul trebuie să înțeleagă că pentru Geamăn o dispută este un mod de a-și ține mintea în formă; să n-o ia foarte tare în serios și să nu recurgă la jigniri.

Berbecul e semn de Foc; Geamănul e semn de Aer. Aceasta este o combinație specială. Geamănul îl ajută pe Berbec să-și atingă potențialul maxim și are energia necesară să țină pasul cu ritmul Berbecului și cu ideile lui nebunești. Combinația dintre pasiunea Berbecului și mintea deschisă a Geamănului face ca totul să fie posibil pentru acest cuplu. Ambele semne au o arie de preocupări largă, iar partea bună este că, la sfârșitul unei zile grele, cei doi încă sunt energici și au chef unul de altul.

Berbecul este un semn cardinal iar Geamănul este mobil. Prin natura sa, Berbecul inițiază planuri – călătorii, sport, amenăjarea casei – iar Geamănul este mereu dispus să le dea curs, cu condiția să i se dea puțin timp de acomodare cu ideea. Un alt aspect foarte bun al acestei relații este nivelul foarte scăzut de competiție. Dacă Berbecul iubește gloria, Geamănul se simte perfect în planul al doilea, trăgând sforile.

Ambele semne sunt foarte bune când vine vorba să înceapă lucruri dar nu mai sunt la fel de bune când trebuie să le și încheie. Dacă unul dintre parteneri se va plictisi de direcția în care merge relația, pe celălalt nu-l va deranja să se îndrepte către ceva nou.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Berbec și Geamăn? Abilitatea lor de a acționa împreună ca unul singur. Împreună pot învăța mult mai mult decât fiecare pe cont propriu.

Citește și
Zodia Gemenilor, descriere generală
Zodia Berbecului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii