Compatibilitatea în dragoste a Gemenilor cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Gemenilor cu celelalte zodii se va baza întotdeauna pe interesul acestei zodii pentru lumea abstractă a ideilor.

Compatibilitatea în dragoste a Gemenilor

Compatibilitatea în dragoste a Gemenilor cu Berbecul

Când Berbecul se combină cu Gemenii, conexiunea lor este atât fizică cât și intelectuală. Cei doi rămân optimiști chiar și în cele mai provocatoare situații. Semnele care se află la două zodii distanță comunică, de obicei, foarte bine și se înțeleg în profunzime unul pe celălalt. Spiritul independent și temerar al Berbecului se potrivește cu spiritul independent al Geamănului. Dacă Geamănul simte că Berbecul vea să preia controlul, sau dacă Berbecul ia în serios obiceiul Geamănului de a flirta ocazional, apar certurile.

Împreună, cei doi sunt într-un echilibru: Berbecul vrea să experimenteze, Geamănul este deschis la orice discuție. Împreună pot face tot felul de lucruri pe care le-au ratat când erau singuri.
Atât Berbecul cât și Geamănul au multă energie și au multe obiective comune. Geamănul este un gânditor și un bun vorbitor, prețuiește stimularea intelectuală și îi place să întoarcă lucrurile pe toate părțile. Berbecului îi place să pună imediat pe treabă, indiferent dacă e una intelectuală sau una fizică. Împreună pot să se echilibreze perfect dacă acceptă fiecare argumentele și felul de a fi al celuilalt.

Zodia Berbecului este guvernată de Marte. Zodia Gemenilor, de Mercur. Cele două planete reprezintă pasiunea și comunicarea. Dată fiind abordarea diferită, cele două zodii funcționează minunat în tandem – ei ajung la destinație pe căi diferite, dar sigur ajung. Dezbaterile aprinse fie vor da sare și piper relației, fie o vor distruge. Berbecul trebuie să înțeleagă că pentru Geamăn o dispută este un mod de a-și ține mintea în formă; să n-o ia foarte tare în serios și să nu recurgă la jigniri.

Berbecul e semn de Foc; Geamănul e semn de Aer. Aceasta este o combinație specială. Geamănul îl ajută pe Berbec să-și atingă potențialul maxim și are energia necesară să țină pasul cu ritmul Berbecului și cu ideile lui nebunești. Combinația dintre pasiunea Berbecului și mintea deschisă a Geamănului face ca totul să fie posibil pentru acest cuplu. Ambele semne au o arie de preocupări largă, iar partea bună este că, la sfârșitul unei zile grele, cei doi încă sunt energici și au chef unul de altul.

Berbecul este un semn cardinal iar Geamănul este mobil. Prin natura sa, Berbecul inițiază planuri – călătorii, sport, amenăjarea casei – iar Geamănul este mereu dispus să le dea curs, cu condiția să i se dea puțin timp de acomodare cu ideea. Un alt aspect foarte bun al acestei relații este nivelul foarte scăzut de competiție. Dacă Berbecul iubește gloria, Geamănul se simte perfect în planul al doilea, trăgând sforile.

Ambele semne sunt foarte bune când vine vorba să înceapă lucruri dar nu mai sunt la fel de bune când trebuie să le și încheie. Dacă unul dintre parteneri se va plictisi de direcția în care merge relația, pe celălalt nu-l va deranja să se îndrepte către ceva nou.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Berbec și Geamăn? Abilitatea lor de a acționa împreună ca unul singur. Împreună pot învăța mult mai mult decât fiecare pe cont propriu.

Citește și
Zodia Gemenilor, descriere generală
Zodia Berbecului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Gemenilor cu Taurul

Un Taur și un Geamăn trebuie să aibă răbdare să învețe dinamica unei relații și felul în care pot să se înțeleagă. Ambii au mult să-și ofere unul altuia și multe de învățat, dar este nevoie de puțin efort din partea ambilor. Geamănul poate să aibă o personalitate dublă. Dacă Taurul cel posesiv înțelege asta și poate să-i asigure intimitatea și securitatea unuia dintre gemeni și libertatea celuilalt, va avea un partener fericit. La începutul relației, Geamănul ar putea să simtă că Taurul îi cere prea mult, dar, cu timpul, se va relaxa și va accepta.

Abordarea solidă și practică a Taurului diferă mult de abordarea mai intelectuală și mai detașată a Geamănului. Dinamica lor poate să întâmpine dificultăți, pentru că Geamănul îl vede pe Taur cam lipsit de fantezie, iar Taurul pe Geamăn, lipsit de consistență. Oricum, ei pot învăța mult unul de la altul. Taurul îl poate ajuta pe Geamăn să fie mai implicat și mai realist; Geamănul poate să-i arăte Taurului partea distractivă și vizionară a vieții.

Taurul este guvernat de planeta Venus, a dragostei; Geamănul, de Mercur, planeta comunicării. Ambele planete fiind apropiate de Soare, sunt mereu unul în vecinătatea celuilalt, chiar dacă sunt diferiți. Venus este orientată spre romantism, dragoste, plăcere fizică. Mercur are atât energie masculină cât și feminină, iar Geamănul își ia de la el acea energie care-i servește cel mai bine scopul momentului. Taurul caută siguranță și devotament, așa că strălucirea și fantezia Geamănul ar putea fi irosită pe Taur. Asta poate fi o problemă pentru Geamăn care se plicitisește cu picioarele pe pământ. Partea bună este că Geamănul învață repede să fie un partener romantic și senzual pentru Taur.

Taurul este semn de Pământ; Geamănul, de Aer. Deciziile Geamănului sunt fundamentate intelectual, în timp ce Taurul e mai practic. Taurul întreabă „Cum mă va ajuta asta să-mi ating scopurile în viață?', în timp ce Geamănul merge pe curentul momentului, fără să se simtă presat de urmarea unui plan. Dacă Taurul nu renunță la atitudinea lui posesivă, sau dacă Geamănul stăruie în detașarea și nepăsarea lui, această relație are de suferit. Ambii parteneri trebuie să fie flexibili și deschiși unul cu altul pentru ca relația să meargă.

Taurul este un semn fix; Geamănul este un semn mobil. Taurul se concentrează pe un lucru, pe o persoană, pe o idee, în timp ce Geamănul trece de la un punct de atenție la altul, conform impulsurilor sale. Taurul trebuie să-i lase Geamănului multă libertate și să încerce să învețe lecția independenței și a flexibilității.

Care este cel mai bun aspect în relația Taur-Geamăn? Siguranța pe care și-o pot oferi, odată ce Taurul acceptă că schimbul nu se face pe loc și cu aceeași monedă. Dacă partenerii comunică constant și fără idei preconcepute, relații poate fi chiar stabilă.

Citește și
Zodia Gemenilor, descriere generală
Zodia Taurului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Gemenilor cu Gemenii

Un cuplu format din doi nativi în Gemeni? E ca și cum ar fi patru persoane împreună. Relația aceasta nu poate fi plictisitoare, ceea ce e un lucru bun, pentru că nativul în Gemeni se plictisește repede. Având amândoi aceeași nevoie de stimulare intelectuală și de discuții, sunt cei mai buni emițători și receptori de idei unul pentru celălalt. Geamănul este orientat spre libertate și varietate de expresie, deci doi Gemeni se vor aprecia la cel mai înalt nivel. În general, Geamănul este sufletul petrecerii, este amuzant și antrenant în price comapnie. Dacă cei doi Gemeni vor evita să intre în competiția pentru lumina reflectoarelor, relația lor poate fi fi foarte fericită.

Geamănului îi place să dea replica, să facă jocuri de cuvinte și să fie ironic până la sarcasm. E distractiv, dar poate să-l împiedice pe unul sau pe ambii parteneri să ia relația în serios. Într-o relație intimă, trebuie să fie loc și pentru seriozitate, ceea ce Geamănul ar trebui să învețe. Dacă ambii parteneri acordă atenție și sentimentelor, nu numai jocurilor intelectuale, își pot îmbunătăți substanțial calitatea relației.

Gemenii sunt guvernați de Mercur, planeta comunicării. Doi parteneri Gemeni pot sta de vorbă zi și noapte. Mercur, sau Hermes în mitologia greacă, era un călător; gemenii împărtășesc plăcerea diversității de locuri și subiecte de conversație. Plăcerea de a sta la taifas poate fi interpretată greșit drept flirt. Geamănul trebuie să-și gestioneze atent ușurința în comunicare.

Geamănul este semn de Aer, ceea ce face ca răspunsul lui pentru partenerul romantic să fie mai degrabă intelectual decât emoțional. Atenția Geamănului se mută ușor de la una la alta, astfel încât este tentat să ardă etape. Doi Gemeni la un loc vor scurta la jumătate timpul și așa scurt al dezvoltării relației.

Geamănul este un semn mobil. Doi Gemeni – patru personalități – își vor compune viteza și flexibilitatea, comunicând cu cea mai mare ușurință. Este un cuplu perfect din punctul de vedere al dinamicii relației. În arta compromisului Gemenii sunt maeștri, pentru că nu suportă stările conflictuale. Nu se cramponează de o poziție sau de un punct de vedere nici în relațiile cu alte semne, cu atât mai puțin între ei.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre doi Gemeni? Cantitatea enormă de energie și stimularea intelectuală pe care și-o oferă unul altuia. Sunt capabili să evite orice moment de plictiseală și stagnare și pot face asta unul pentru altul. Împreună, pot realiza înzecit față de cât ar realiza fiecare în parte.

Citește și
Zodia Gemenilor, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Gemenilor cu Racul

O relație dintre un Geamăn și un Rac este un lucru cel puțin curios. Sensibil și emoțional, Racul are dificultăți în a comunica clar, iar comunicarea clară este caracteristica principală a Geamănului. Stilul curtenitor și cavaleresc al Geamănului ar putea să-l încurajeze pe Rac să iasă din carapace mai ușor ca de obicei. Racul, la rândul lui, l-ar putea determina pe Geamăn să reducă puțin ritmul și să aprecieze tihna și lumea care-l înconjoară. Dacă Geamănul nu-I oferă siguranța și atenția de care are nevoie, Racul se resimte și de aici pot să apară problemele. Felul atât de diferit în care cei doi abordează viața face necesar un effort special de înțelegere și acceptare reciprocă.

Racul este orientat spre casă și gospodărie, în timp ce Geamănul este un liber cugetător. Pentru Rac, Geamănul poate să întruchipeze cavalerul pe cal alb; Racul oferă tipul lui de protecție caldă, casnică. Racul îi va oferi Geamănului confort, îngrijire, atenție; problema este că Geamănul nu prea observă și nu prea ține la spațiul în care trăiește. Racul este foarte intuitiv și menține o legătură aproape paranormală cu cei pe care îi iubește, dar poate să meargă până la a fi posesiv și dependent. Or, pentru Geamăn, un laț, o greutate atașată de el poate să fie ceva sâcâitor. Trebuie să aibă grijă să-l asigure pe Rac de stabilitatea și seriozitatea lui în relație și atunci Racul îi va lăsa libertatea necesară.

Geamănul este guvernat de mercur, planeta comunicării; Racul este guvernat de Lună, care reprezintă emoțiile. Racul tinde să-și reprime stările emoționale până când dă pe dinafară, invidiindu-l sincer pe Geamăn pentru puterea lui de a se exterioriza. Gemenii pot beneficia de abordarea intuitivă a Racului, atât de diferită de spontaneitatea cunoașterii specifică lui. Racul poate să-l determine pe Geamăn să reducă puțin ritmul și să se bucure pe îndelete de darurile vieții.

Gemenii sunt semn de Aer; Racul este semn de Apă. Dacă pot lucra împreună, pot realiza lucruri deosebite – până la urmă, idealul este să încorporezi emoția într-un demers intelectual. Dificultatea este în a învăța regulile cooperării. Cei doi pornesc din poziții atât de diferite încât, la început, ai crede că nu au nimic în comun. Natura emoțională a Racului poate stinge uneori entuziasmul Geamănului; ritmul ridicat al Geamănului îl poate face pe Rac să se simtă lăsat în urmă. Echilibrul vine din discuțiile mici, punctuale care să dezamorseze din paroape în aproape tensiunile și să anuleze distanțele în timp real.

Geamănul este un semn mobil; Racul este un semn cardinal. Surpriză, tmidul Rac este cel cu inițiativele; proiectul, însă, va fi dus rapid la îndeplinire cu contribuția majoră a Geamănului. În felul lui, fiecare tinde să conducă, deși niciunul nu are tendințe dictatoriale și nu-și dorește neapărat să fie în lumina reflectoarelor. Până la urmă, vor prelua conducerea pe rând, fiecare răspunzând de etapa care-I solicită atuurile proprii.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Gemeni și Rac? Odată ce le intră bine în cap că sunt aliați, pot aspira să ajungă la cote înalte împreună. Geamănul gândește cu anticipație iar Racul îl susține din spatele scenei. Fiecare dintre cei doi parteneri este capabil să-I ofere celuilalt ce-I lipsește iar asta face relația să fie una foarte satisfăcătoare.

Citește și
Zodia Gemenilor, descriere generală
Zodia Racului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Gemenilor cu Leul

Când un Geamăn se întâlnește cu un Leu pe tărâmul dragostei, relația este una ludică și animată de spirit, caracterizată de activitate lejeră și optimism. Gemenii iubesc stimularea intelectuală, de aceea sunt atrași de creativitatea și simțul dramatic al Leului.

Pot fi și tulburări în relația lor: Dacă Leul ia în serios lejeritatea cu care flirtează Geamănul sau dacă Geamănul are senzația că Leul vrea să dețină controlul în relație, pot să intervină certuri. Deși au abordări diferite – Geamănului îi place să întoarcă lucrurile pe toate fețele într-o conversație intelectuală, în timp ce Leul aruncă, pur și simplu, idei – până la urmă, există potrivire între ei.

Atât Leul cât și Gemenii au multă energie. Leului îi place să fie la cârma oricărui proiect, oricărui efort și oricărui drum. Geamănul vrea să fie liber să gândească atât cât poate și cât îi place. Direct și decis, datorită abilității lui de a vedea clar toate opțiunile, Leul îl poate ajuta pe Geamăn să ia o hotărâre atunci când oscilează, însă trebuie să aibă grijă să n-o facă nici condescendent, nici imperativ.

Leul este guvernat de Soare (planeta sinelui) iar Gemenii, de Mercur (planeta comunicării). Ambele zodii sunt abile în comunicare iar influențele planetare sunt similare. Ceea ce îi deosebește este modul de exprimare a calităților pe care le posedă. Ei pot, de asemenea să aibă dispute pe care Geamănul le ia ca pe un interesant exercițiu mental, în timp ce Leul le ia în serios și se simte lezat.

Gemenii sunt semn de Aer; Leul este semn de Foc. Aerul alimentează focul și îl ajută să se dezvolte. Geamănului îi este ușor să țină pasul cu energia și creativitatea Leului. Leul tinde să fie dramatic și demonstrativ iar Geamănul, cu inteligența specifică, pricepe imediat mesajul. Partea cea mai bună este că, dacă Leul a avut o zi plină și agitată, când vine acasă, are o doză dublă de energie să-i povestească totul Geamănului iar acesta este interesat să afle totul.

Leul este un semn fix; Geamănul este semn mobil. Leul este încăpățânat și ferm; este un lider redutabil, dar oarecum rigid atunci când trebuie să-și schimbe ideile sau direcția. Când leul a luat o hotărâre, el privește țintă spre punctul final al acțiunii și înaintează drept, ca teleghidat. Geamănul, pe de altă parte, este extrem de flexibil; se plictisește repede și nu are o problemă să-l lase pe Leu să ia conducerea, cu o singură rezervă: Geamănul vrea să fie stăpân pe ideile lui. Îi lasă Leului toată gloria, se simte bine în umbră, câtă vreme e liber să-și urmeaze gândirea.

Care este cel mai bun aspect al relației Gemeni-Leu? Această viziune proaspătă, aproape copilărească asupra lumii. Acest cuplu poate fui unul de mare succes datorită optimismului și naturii lui căutătoare.

Citește și
Zodia Gemenilor, descriere generală
Zodia Leului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Gemenilor cu Fecioara

Când se întâlnește un Geamăn cu o Fecioară, pentru ca relația lor să meargă, este esențial să aibă răbdare să învețe fiecare depre abordarea pe care o are celălalt față de lume și dragoste.

Geamănul are o natură dublă; el vede ambele fațete ale fiecărui lucru și oscilează între extreme, dând uneorieori impresia că are o personalitate scindată. Relația este minunată atunci când Fecioara oferă o ancoră emoțională uneia dintre personalități, permițându-i celeilalte să zburde în voie. Fecioara poate fi puțin prea serioasă și exigentă cu Geamănul, care va resimți asta mai ales la începutul relației, înainte ca el să-și fi asumat legătura. Fecioara trebuie să aibă răbdare.

Fecioara și Gemenii au abordări atât de diferite încât, la prima vedere, nu pare posibil să se accepte reciproc. Fecioara are tendința să fie critică și perfecționistă, iar Geamănul nu vede de ce s-ar supune vreunei rigori. Simțul practic și gândirea aplicată concret a Fecioarei îl obosesc pe Geamăn.

Au mult de învățat unul de la celălalt. Fecioara îl poate învăța pe Geamăn să se implice mai mult și să vadă toate consecințele înainte de a acționa. Geamănul poate aduce distracție și relaxare în viața Fecioarei.

Ambele semne sunt guvernate de Mercur, planeta comunicării. Geamănul reprezintă energia masculină a lui Mercur; Fecioara, pe cea feminină, Mercur fiind o planetă androgină. Fecioara vrea un partener pe care să se poată baza, de aceea își folosește abilitatea comunicării clare într-o relație. Geamănul este mai intelectual, elaborează idei mai abstracte și mai complexe, dar ambii au capacitatea de a comunica.

Fecioara este semn de Pământ; Geamănul este semn de Aer. Fecioara vrea să știe cum îi va folosi fiecare pas pe care îl face, în timp ce Geamănul acționează de multe ori de dragul cunoașterii și al experienței. Natura critică, uneori pisăloagă a Fecioarei, față în față cu detașarea și independența Geamănului pot da naștere la conflicte. Fecioara trebuie să înțeleagă că obiceiul Geamănului de a se antrena în flirturi superficiale nu pune relația în pericol. Geamănul trebuie să învețe să comunice mai clar și mai direct.

Fecioara și Gemenii sunt semne mobile. Amândoi sunt destul de flexibili; amândoi sunt capabili să se adapteze rapid unei situații noi. Totuși, amândoi pot manifesta confuzie – Gemenii, din cauza obiceiului de a gândi și regândi continuu situația; Fecioara, din cauza înclinației de a analiza în loc să acționeze.

Care este cel mai bun aspect al relației unei Fecioare cu un Geamăn? Siguranța pe care și-o pot oferi unul altuia, odată ce Fecioara acceptă ca Geamănul să se angajeze de bună voie în relație. Dacă cei doi comunică deschis și îi permit lui Mercur să-și exercite eficient atributele, relația lor poate fi una satisfăcătoare.

Citește și
Zodia Gemenilor, descriere generală
Zodia Fecioarei, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Gemenilor cu Balanța

Când un Geamăn întâlnește o Balanță, ei se vor bucura de o relațiebazată pe interes intelectual și agilitate mentală. Natura duală a Gmenilor are o rezonanță bună cu natura mereu căutătoare de echilibru a Balanței. La rândul ei, Balanța este încântată de parada de idei și pofta de taifas a Geamănului. Balanța iubește poezia pe care Geamănul i-o oferă uneori chiar involuntar.

Atât Balanța cât și Gemenii au o energie intelectuală debordantă. Când lucrează împreună, ei vin cu idei grozave. Balanța are în plus impulsul de a pune ideile în aplicare, ceea ce Gemenii, de obicei, amână. Geamănul este mai bun în partea de geneză a ideii, Balanța rezolvând direcționarea ei. Ambele semne au nevoie de libertate intelectuală și și-o oferă reciproc.

Balanța este Guvernată de Venus, planeta dragostei; Gemenii sunt guvernați d eMercur, planeta comunicării. Balanța și Gemenii funcționează bine împreună: ei combină forța dragostei cu forța comunicării. Cum Balanța prețuiește armonia într-o relație, Geamănul nu are prea des satisfacția unei dezbateri sănătoase; Balanța ar face orice în loc să se certe.

Atât Balanța cât și Gemenii sunt semne de Aer. Geamănul adoră energia Balanței și nu are vreo problemă să țină ritmul cu ea în emiterea de idei noi și în acțiunea dinamică. Ambele semne au domenii largi de interes, ceea ce le furnizează material pentru discuții interminabile.

Geamănul este un semn mobil; Balanța este un semn cardinal. Balanței îi place poziția de conducere într-o relație. Balanța trebuie să propună iar Geamănul, mai flexibil, o va urma cu plăcere, dacă i se dă libertatea să se răzgândească în ultima clipă. Balanța obișnuiește să inițieze dar are dificultăți în finalizarea acțiunilor. Geamănul este atât de flexibil încât nu-l deranjează o schimbare bruscă de direcție, dacă Balanța se plictisește făcând un anumit lucru.

Care este cel mai bun aspect al unei relații Gemeni-Balanță? Abilitatea celor doi de a lucra împreună, într-un parteneriat intelectual. Ei se pot expune unul pe altul unor noi idei și viziuni și își vor deschide reciproc orizonturi neașteptate.

Citește și
Zodia Gemenilor, descriere generală
Zodia Balanței, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Gemenilor cu Scorpionul

Ca să poate sta într-o relație intimă, Geamănul și Scopionul trebuie să înțeleagă și să accepte diferențale dintre ei. Iar dacă reușesc, legătura lor va fi indisolubilă. Acolo unde Geamănul este adaptabil, intelectual, extrovertit și comunicativ, Scorpionul este secretos, concentrat, intens și determinat. Gemenii tind să ia totul lejer, inclusiv pe partenerul lor. Scorpionul, oe de altă parte, simte nevoia conexiune emoțională profundă și de multă intimitate. Scorpionul este, în general, foarte devotat partenerului și relației.

Această relație este foarte pasională și este adesea caracterizată de conflicte. Geamănului îi place să discute în contradictoriu, considerând asta ca un stimul intelectual. Lejeritatea cu care flirtează Geamănul și cu care se joacă cu ideile și cuvintele întinde nervii Scorpionului gelos și posesiv.

În ciuda acestor diferențe, totuși, relația nu este una plată. Ambele semne își aumă riscuri. Este o relație tumultuoasă, iar dacă discuțiile în contradictoriu iau o turnură negativă, cei doi parteneri trebuie să facă niște eforturi de reconciliere dacă vor să rămână împreună.

Geamănul este guvernat de Mercur, planeta comunicării; Scorpionul este guvernat de Marte, planeta pasiunii, și de Pluto, planeta puterii. Scorpionul este, în general, destul de preocupat de intimitatea sexuală și emoțională; are nevoie să fie asigurat că partenerul său apreciază relația la fel de mult ca el. Din fericire, Geamănul comunică foarte bine – condiția este ca el să fie cu adevărat dedicat relației, pentru că el nu poate să se prefacă și nu se implică decât dacă își dorește asta sincer și în totalitate.

Geamănul este semn de Aer; Scorpionul este semn de Apă. Aceste două elemente pot da o combinație foarte bună. Cele mai bune decizii se iau atunci când se combină principalele lor ingrediente caracteristice: intelectul (reprezentat de aer) și emoțiile (reprezentate de apă) – mintea și inima. Provocarea este să faci aceste două elemente să acționeze în tandem. Scorpionul este un maestru strateg; dacă e de luat o decizie sau de făcut un proiect să meargă, Scorpionul îl poate ajuta pe Geamănul aerian să se concentreze pe cea mai bună opțiune. Geamănul, la rândul său, îl poate învăța pe Scorpion să renunțe și să meargă mai departe atunci când ceva nu iese.

Există, totuși, un revers al acestei relații: Manipulările emoționale ale Scorpionului pot să anuleze energia și entuziasmul Geamănului. Iar Geamănul poate să părăsească adâncurile în care evoluează Scorpionul, simțindu-se limitat în libertățile sale.

Geamănul este un semn mobil; Scorpionul este un semn fix. Geamănul tinde să încerce experiențe de dragul experiențelor și al cunoașterii. Scorpionul, dimpotrivă, are mai mereu un plank, un motiv cert atunci când face ceva. Scorpionul poate să folosească această caracteristică ajutându-l pe Geamăn să finalizeze ceea ce a început înainte de a trece la altceva. Odată ce acești doi parteneri înțeleg avantajele de a fi și de a acționa împreună – Gemenii, cu puterea ideilor; Scorpionul, cu puterea acțiunii – se pot bucura împreună de o relație îndelungată și plină de satisfacții.

Care este cel mai bun aspect în relația dintre un Geamăn și un Scorpion? Puterea pe care o capătă când sunt împreună. Sunt ambii învingători și refuză să se dea bătuți.

Citește și
Zodia Gemenilor, descriere generală
Zodia Scorpionului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Gemenilor cu Săgetătorul

Când Gemenii și Săgetătorul se întâlnesc în dragoste, poate fi o potrivire spectaculoasă. Aceste două zodii sunt extrem de compatibile. Orice umbră apare în relația lor este îndepărtată aproape fără efort. Geamănul îi oferă Săgetătorului temerar și aventuros toată independența de care are nevoie, pentru că el însuși este un însetat de libertate. În vreme ce Săgetătorul are nevoie de independență fizică, Geamănul își dorește libertate mentală – dar tot libertate se cheamă. Amândoi iubesc experiențele noi, oamenii noi și senzațiile inedite și pot fi siguri că vor avea aventuri grozave împreună. Ambilor le place să se miște repede de la una la alta, pentru a acumula cât mai multe experiențe.

Gemenii și Săgetătorul sunt buni prieteni, dincolo de a fi buni parteneri în dragoste. Împărtășesc același fel de a vedea viața, bazat pe un optimism proaspăt și pe entuziasm. Săgetătorul poate, uneori, să fie cam direct și să spună unele lucruri fără să le gândească prea bine înainte. Dacă asta poate să lezeze grav mândria și sentimentele altor zodii, cu Geamănul nu e o problemă, pentru că el rareori pune ceva la inimă. Acești doi parteneri n-au timp de pierdut cu ranchiuna și supărările.

Gemenii sunt guvernați de mercur, planeta comunicării; Săgetătorul este guvernat de Jupiter, planeta filosofiei și a norocului. Mercur îi conferă Geamănului generozitatea și agilitatea intelectuală. Jupiter îl inspiră pe Săgetător în căutarea constantă a informației și a adevărului. Aceasta este o potrivire de vis: Geamănul vine cu ideea iar Săgetătorul se aruncă pe ea, gata să-i exploreze valabilitatea și limitele.

Geamănul este semn de Aer; Săgetătorul este semn de Foc. Aceste două elemente dau o relație foarte dinamică. Aerul întreține și dezvoltă focul. Gemenii și Săgetătorul se potențează reciproc. Legătura lor este una intensă, arzătoare – atât de intensă și arzătoare încât uneori escaladează în adevărate dispute. Aflându-se în poziții opuse în zodiac, între aceste două semne sunt conexiuni foarte complexe. Cu alte cuvinte, când e bine e nemaipomenit, iar când e rău e groaznic. Partea bună este, chiar dacă intră în conflict uneori, diferențele lor de opinie nu durează mult – Geamănul este prea ocupat să răspundă unei noi provocări iar Săgetătorul poate ierta orice, atât timp cât nu se dovedește a fi lipsă de respect.

Gemenii și Săgetătorul sunt, în egală măsură, semne mobile, deci sunt extrem de compatibile. Ambii sunt flexibili și se adaptează ușor la schimbare. Când Geamănul își schimbă decizia, Săgetătorul nu are o problemă să se întoarcă la 180 de grade și să se îndrepte în noua direcție alături de partenerul său. Iar dacă Săgetătorul vrea să abandoneze un proiect, Geamănul este dispus să continue și singur.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Gemeni și Săgetător? Interesul lor comun pentru cunoaștere, pentru folosirea puterii intelectuale și pentru experiențele cele mai diverse, fără un interes strict practic.

Citește și
Zodia Gemenilor, descriere generală
Zodia Săgetătorului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Gemenilor cu Capricornul

Când Gemenii și Capricornul se întâlnesc, poate să fie greu pentru ei să-și dea seama ce caută împreună, pentru că abordările lor sunt total opuse. Dacă pornesc de la o dragoste sinceră și respect reciproc, pot să depășească obstacolele, dar trebuie să depună ambii mult efort. Geamănul trebuie să fie liber să gândească dincolo de limitele obișnuite; el se bazează pe conexiunile mentale rapide, pe umor și imaginație ca să parcurgă viața într-un ritm rapid. Capricornul este preocupat de progres și de statut; el se încrede în respectarea regulilor și urmarea căilor bătute, încercate și dovedite sigure. Geamănul caută scurtături; Capricornul o ia bătrânește. Provocarea pentru acest cuplu este să mențină un ritm comun, așa încât să ajungă amândoi în același loc, în același timp.

Capricornul este discret și liniștit, în timp ce Geamănul se exteriorizează din plin. Capricornul tinde să fie lent și inert, în timp ce Geamănul este flexibil și se răzgândește ușor. Capricornul este greu de convins de avantajele unei soluții neconvenționale și rapide. Dacă acești doi parteneri reușesc să învețe unul de la celălalt și să-și combine metodele și abilitățile, împreună pot realiza mult mai mult decât ar face-o fiecare pe cont propriu. Din acest motiv, un Geamăn și un Capricorn ar da rezultate mult mai bune ca parteneri de afaceri decât ca parteneri de viață.

Gemenii sunt guvernați de Mercur, planeta comunicării; Capricornul este guvernat de Saturn, planeta puterii. Influența patronilor astrali poate plasa în opoziție cele două zodii. Saturn are o energie rece, masculină; inspiră perseverență și îl ajută pe Capricorn să meargă înainte prin tot felul de dificultăți. Mercur emite o energie androgină și îi oferă Geamănului abilitățile intelectuale și de comunicare. Niciuna dintre aceste zodii nu renunță ușor și se pot face una pe alta să-și reprime emoțiile. Geamănul tinde să-și ia viața sentimentală tot atât de ușor cum le ia pe toate în viață. Capricornul poate să stingă entuziasmul Geamănului.

Geamănul este un semn de Aer; Capricornul este un semn de Pământ. Capricornul este practic, stabil și eficient. Nu vede rostul asumării riscului dacă nu presupune posibilitatea unui câștig concret. Geamănul, pe de altă parte, este teoretic și analitic; totul la ei este asumare de risc și urmare a căilor deschise de mintea lui inventivă și de impulsul de moment.

Gemenii sunt un semn mobil; Capricornul este un semn cardinal. Capricornul are inițiative și îi place să fie în control. Geamănul este mai flexibil și n-are nimic împotrivă să-l urmeze pe Capricorn, atâta timp cât nu este forțsat s-o facă. Cei doi trebuie să se manifeste liber – să fie sau să nu fie de acord, să aleagă liber – iar dacă încep să se simtă constrânși, se manifestă prin dezinteres și detașare, devenind treptat inaccesibili unul altuia. Dacă prețuiesc relația pe care o au și vor s-o mențină, trebuie să învețe să facă compromisuri și să-și acorde respect și libertate.

Care este aspectul cel mai bun al relației dintre Gemeni și Capricorn? Fiecare contribuie cu calitățile proprii la succesul cuplului. Odată ce își acordă unul altuia dreptul de a fi el însuși – în loc să-și impună unul altuia standarde imposibile – ei se pot combina cu succes într-un întreg. Este o relație cu provocări, dar dacă pot învăța unul de la celălalt, au numai de câștigat.

Citește și
Zodia Gemenilor, descriere generală
Zodia Capricornului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Gemenilor cu Vărsătorul

Când un Geamăn și un Vărsător sunt într-o relație, cei doi savurează conexiunea mentală stimulativă. Geamănul este un depozitar de idei fabuloase, iar Vărsătorul este un vizionar plin și el de ideile lui. Ambele semne au nevoie de independență pe care și-o oferă ușor unul altuia. Singura problemă poate să apară dacă Geamănului i se pare că Vărsătorul este prea încăpățânat sau dacă Geamănul i se pare Vărsătorului prea inconsecvent. Dar o asemenea problemă nu este de natură să producă tulburări majore între cei doi.

Atât Geamănul cât și Vărsătorul au multă energie. Ambii gândesc atât de iute, încât pot să vină rapid cu idei noi și, cu Vărsătorul la cârmă, își pot pune imediat ideile în practică. Ambii se bazează pe spontaneitate – mai ales Geamănul – și ambii detestă să piardă timpul. Vărsătorul îl poate ajuta pe Geamăn să se concentreze dacă tinde să se împrăștie, dar trebuie să fie sigur că îi lasă Geamănului suficient spațiu de manevră.

Vărsătorul este guvernat de Saturn, planeta karmei, și de Uranus, planeta rebeliunii; Geamănul este guvernat de Mercur, planeta comunicării. Saturn și Uranus își combină puterile înzestrându-l pe Vărsător cu gândirea lui originală, progresistă și cu hotărârea de a-și pune ideile în slijba binelui. Vărsătorul este marele umanist al zodiacului. Geamănul este excelent în gândire și în conversație și poate să-l ajute decisiv pe Vărsător dacă se blochează undeva, într-o idee și are nevoie de o perspectivă proaspătă. Geamănul, fiind mai flexibil și mai aerian, poate să-i fie de mare ajutor Vărsătorului în momentele de stres și tensiune.

Atât Gemenii cât și Vărsătorul sunt semne de Aer. Legătura lor intelectuală este puternică și sinceră. Sunt sociabili din fire. Geamănul are umor, este vorbăreț și îi place să facă impresie cu agilitatea lui mintală; Vărsătorul este nediscriminatoriu și se asociază ușor cu tot soiul de oameni – cu cât cunoaște oameni mai diverși cu atât mai bine se simte. Plăcerea Geamănului pentru confruntări de idei și dezbateri este satisfăcută de experiențele și mediile diverse în care cei doi parteneri intră cu interes.

Geamănul este un semn mobil; Vărsătorul este un semn fix. Geamănului îi place să zboare liber, îi place independența și este foarte adaptabil la schimbări. Vărsătorul, pe de altă parte, este mai încăpățânat, mai stabil și mai hotărât; în general, îi place să ia conducerea în această relație.

Care este cel mai bun aspect al unei relații dintre un Geamăn și un Vărsător? Abilitatea de a lucra și a trăi împreună, furnizându-și unul altuia cutia de rezonanță pentru cele mai îndrăznețe gânduri și idei. Comunicarea lor este atât de facilă încât aproape că își citesc unul altuia gândurile și își anticipează cuvintele.

Citește și
Zodia Gemenilor, descriere generală
Zodia Vărsătorului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Gemenilor cu Peștii

Când Gemenii se întâlnesc cu Peștii într-o relație sentimentală, cei doi pot să formeze un cuplu foarte empatic. Geamănul este cerebral, face conexiuni rapide, are umor și este bun vorbitor. Toate acestea pot completa foarte bine viziunea idealistă a Peștilor. Peștii au darul intuiției și al empatiei; ei se conectează foarte bine cu ceilalți la un nivel subtil, iar natura lor visătoare poate să inspire mințile deschise. Geamănul este una dintre aceste minți deschise; flexibil și agil, Geamănul are abilitatea de a vedea toate fațetele unei situații și de a comunica foarte bine. Această relație se bazează pe conexiune și flexibilitate.

Gemenii și Peștii pot fi buni prieteni și buni parteneri sentimentali. Peștii sunt dominați de emoții și se pot simți lezați de vorbele negândite ale Gemenilor. Dar, chiar și atunci când au probleme, acești doi parteneri pot uita și ierta repede. Niciunul dintre ei nu are motive să păstreze supărarea – Peștii, pentru că înțeleg felul de a fi și adevăratele intenții ale partenerului; Gemenii, pentru că, pur și simplu, nu au timp să zăbovească într-o anumită stare.

Gemenii sunt guvernați de Mercur, planeta comunicării; Peștii sunt guvernați de Jupiter, planeta filosofiei și a norocului, dar și de Neptun, planeta iluziilor. Jupiter îl determină pe nativul în Pești să caute cunoașterea în profunzime iar Neptun îl face să viseze. Mercur induce rapiditate în gândire și inovație, ceea ce îl caracterizează pe Geamăn. Peștii sunt capabili să înțeleagă la un nivel profund intuitiv ideile noi cu care vine Geamănul.

Gemenii sunt semn de Aer; Peștii sunt semn de Apă. Combinația dintre o abordare intelectuală și una emoțională și intutivă face ca deciziile comune ale celor doi să fie foarte bine fundamentate. Aceste două semne pot realiza foarte mult împreună. Singura provocare între ei este posibila întrerupere a comunicării în cazul în cazul în care Peștii simt că Geamănul nu-i înțelege sau Geamănul se simte copleșit de sensibilitatea Peștilor. Partea bună este că și unul, și altul poate trece repede peste sentimentele negative.

Atât Gemenii cât și Peștii sunt semne mobile, deci destul de compatibile. Ambii sunt flexibili, adaptabili și abili în schimbare. Ambii sunt dispuși să-și schimbe punctele de vedere și deciziile. Niciunul dintre cei doi nu simte nevoia să conducă și își oferă unul altuia suficientă libertate.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Gemeni și Pești? Interesul comun pentru a-și cultiva cunoașterea și pentru a-și folosi forța intelectului. Se potrivesc în flexibilitatea lor. Împărtășesc interese, ceea ce-i face companii plăcute unul pentru celălalt.

Citește și
Zodia Gemenilor, descriere generală
Zodia Peștilor, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Compatibilitati Zodii