Compatibilitatea în dragoste a Gemenilor cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Gemenilor cu Leul

Când un Geamăn se întâlnește cu un Leu pe tărâmul dragostei, relația este una ludică și animată de spirit, caracterizată de activitate lejeră și optimism. Gemenii iubesc stimularea intelectuală, de aceea sunt atrași de creativitatea și simțul dramatic al Leului.

Pot fi și tulburări în relația lor: Dacă Leul ia în serios lejeritatea cu care flirtează Geamănul sau dacă Geamănul are senzația că Leul vrea să dețină controlul în relație, pot să intervină certuri. Deși au abordări diferite – Geamănului îi place să întoarcă lucrurile pe toate fețele într-o conversație intelectuală, în timp ce Leul aruncă, pur și simplu, idei – până la urmă, există potrivire între ei.

Atât Leul cât și Gemenii au multă energie. Leului îi place să fie la cârma oricărui proiect, oricărui efort și oricărui drum. Geamănul vrea să fie liber să gândească atât cât poate și cât îi place. Direct și decis, datorită abilității lui de a vedea clar toate opțiunile, Leul îl poate ajuta pe Geamăn să ia o hotărâre atunci când oscilează, însă trebuie să aibă grijă să n-o facă nici condescendent, nici imperativ.

Leul este guvernat de Soare (planeta sinelui) iar Gemenii, de Mercur (planeta comunicării). Ambele zodii sunt abile în comunicare iar influențele planetare sunt similare. Ceea ce îi deosebește este modul de exprimare a calităților pe care le posedă. Ei pot, de asemenea să aibă dispute pe care Geamănul le ia ca pe un interesant exercițiu mental, în timp ce Leul le ia în serios și se simte lezat.

Gemenii sunt semn de Aer; Leul este semn de Foc. Aerul alimentează focul și îl ajută să se dezvolte. Geamănului îi este ușor să țină pasul cu energia și creativitatea Leului. Leul tinde să fie dramatic și demonstrativ iar Geamănul, cu inteligența specifică, pricepe imediat mesajul. Partea cea mai bună este că, dacă Leul a avut o zi plină și agitată, când vine acasă, are o doză dublă de energie să-i povestească totul Geamănului iar acesta este interesat să afle totul.

Leul este un semn fix; Geamănul este semn mobil. Leul este încăpățânat și ferm; este un lider redutabil, dar oarecum rigid atunci când trebuie să-și schimbe ideile sau direcția. Când leul a luat o hotărâre, el privește țintă spre punctul final al acțiunii și înaintează drept, ca teleghidat. Geamănul, pe de altă parte, este extrem de flexibil; se plictisește repede și nu are o problemă să-l lase pe Leu să ia conducerea, cu o singură rezervă: Geamănul vrea să fie stăpân pe ideile lui. Îi lasă Leului toată gloria, se simte bine în umbră, câtă vreme e liber să-și urmeaze gândirea.

Care este cel mai bun aspect al relației Gemeni-Leu? Această viziune proaspătă, aproape copilărească asupra lumii. Acest cuplu poate fui unul de mare succes datorită optimismului și naturii lui căutătoare.

Citește și
Zodia Gemenilor, descriere generală
Zodia Leului, descriere generală

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Compatibilitati Zodii