Compatibilitatea în dragoste a Gemenilor cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Gemenilor cu Vărsătorul

Când un Geamăn și un Vărsător sunt într-o relație, cei doi savurează conexiunea mentală stimulativă. Geamănul este un depozitar de idei fabuloase, iar Vărsătorul este un vizionar plin și el de ideile lui. Ambele semne au nevoie de independență pe care și-o oferă ușor unul altuia. Singura problemă poate să apară dacă Geamănului i se pare că Vărsătorul este prea încăpățânat sau dacă Geamănul i se pare Vărsătorului prea inconsecvent. Dar o asemenea problemă nu este de natură să producă tulburări majore între cei doi.

Atât Geamănul cât și Vărsătorul au multă energie. Ambii gândesc atât de iute, încât pot să vină rapid cu idei noi și, cu Vărsătorul la cârmă, își pot pune imediat ideile în practică. Ambii se bazează pe spontaneitate – mai ales Geamănul – și ambii detestă să piardă timpul. Vărsătorul îl poate ajuta pe Geamăn să se concentreze dacă tinde să se împrăștie, dar trebuie să fie sigur că îi lasă Geamănului suficient spațiu de manevră.

Vărsătorul este guvernat de Saturn, planeta karmei, și de Uranus, planeta rebeliunii; Geamănul este guvernat de Mercur, planeta comunicării. Saturn și Uranus își combină puterile înzestrându-l pe Vărsător cu gândirea lui originală, progresistă și cu hotărârea de a-și pune ideile în slijba binelui. Vărsătorul este marele umanist al zodiacului. Geamănul este excelent în gândire și în conversație și poate să-l ajute decisiv pe Vărsător dacă se blochează undeva, într-o idee și are nevoie de o perspectivă proaspătă. Geamănul, fiind mai flexibil și mai aerian, poate să-i fie de mare ajutor Vărsătorului în momentele de stres și tensiune.

Atât Gemenii cât și Vărsătorul sunt semne de Aer. Legătura lor intelectuală este puternică și sinceră. Sunt sociabili din fire. Geamănul are umor, este vorbăreț și îi place să facă impresie cu agilitatea lui mintală; Vărsătorul este nediscriminatoriu și se asociază ușor cu tot soiul de oameni – cu cât cunoaște oameni mai diverși cu atât mai bine se simte. Plăcerea Geamănului pentru confruntări de idei și dezbateri este satisfăcută de experiențele și mediile diverse în care cei doi parteneri intră cu interes.

Geamănul este un semn mobil; Vărsătorul este un semn fix. Geamănului îi place să zboare liber, îi place independența și este foarte adaptabil la schimbări. Vărsătorul, pe de altă parte, este mai încăpățânat, mai stabil și mai hotărât; în general, îi place să ia conducerea în această relație.

Care este cel mai bun aspect al unei relații dintre un Geamăn și un Vărsător? Abilitatea de a lucra și a trăi împreună, furnizându-și unul altuia cutia de rezonanță pentru cele mai îndrăznețe gânduri și idei. Comunicarea lor este atât de facilă încât aproape că își citesc unul altuia gândurile și își anticipează cuvintele.

Citește și
Zodia Gemenilor, descriere generală
Zodia Vărsătorului, descriere generală

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Compatibilitati Zodii