Compatibilitatea în dragoste a Gemenilor cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Gemenilor cu Gemenii

Un cuplu format din doi nativi în Gemeni? E ca și cum ar fi patru persoane împreună. Relația aceasta nu poate fi plictisitoare, ceea ce e un lucru bun, pentru că nativul în Gemeni se plictisește repede. Având amândoi aceeași nevoie de stimulare intelectuală și de discuții, sunt cei mai buni emițători și receptori de idei unul pentru celălalt. Geamănul este orientat spre libertate și varietate de expresie, deci doi Gemeni se vor aprecia la cel mai înalt nivel. În general, Geamănul este sufletul petrecerii, este amuzant și antrenant în price comapnie. Dacă cei doi Gemeni vor evita să intre în competiția pentru lumina reflectoarelor, relația lor poate fi fi foarte fericită.

Geamănului îi place să dea replica, să facă jocuri de cuvinte și să fie ironic până la sarcasm. E distractiv, dar poate să-l împiedice pe unul sau pe ambii parteneri să ia relația în serios. Într-o relație intimă, trebuie să fie loc și pentru seriozitate, ceea ce Geamănul ar trebui să învețe. Dacă ambii parteneri acordă atenție și sentimentelor, nu numai jocurilor intelectuale, își pot îmbunătăți substanțial calitatea relației.

Gemenii sunt guvernați de Mercur, planeta comunicării. Doi parteneri Gemeni pot sta de vorbă zi și noapte. Mercur, sau Hermes în mitologia greacă, era un călător; gemenii împărtășesc plăcerea diversității de locuri și subiecte de conversație. Plăcerea de a sta la taifas poate fi interpretată greșit drept flirt. Geamănul trebuie să-și gestioneze atent ușurința în comunicare.

Geamănul este semn de Aer, ceea ce face ca răspunsul lui pentru partenerul romantic să fie mai degrabă intelectual decât emoțional. Atenția Geamănului se mută ușor de la una la alta, astfel încât este tentat să ardă etape. Doi Gemeni la un loc vor scurta la jumătate timpul și așa scurt al dezvoltării relației.

Geamănul este un semn mobil. Doi Gemeni – patru personalități – își vor compune viteza și flexibilitatea, comunicând cu cea mai mare ușurință. Este un cuplu perfect din punctul de vedere al dinamicii relației. În arta compromisului Gemenii sunt maeștri, pentru că nu suportă stările conflictuale. Nu se cramponează de o poziție sau de un punct de vedere nici în relațiile cu alte semne, cu atât mai puțin între ei.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre doi Gemeni? Cantitatea enormă de energie și stimularea intelectuală pe care și-o oferă unul altuia. Sunt capabili să evite orice moment de plictiseală și stagnare și pot face asta unul pentru altul. Împreună, pot realiza înzecit față de cât ar realiza fiecare în parte.

Citește și
Zodia Gemenilor, descriere generală

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Compatibilitati Zodii