Budinca festivă de înghețată

Răsfață-i și impresionează-o pe invitați cu acest desert festiv – budincă tradițională, în stil englezesc. Vor rezista tentației? Eu sigur nu!

budinca-festiva-inghetata

  • 253 calorii per porție • 29 g grasimi • 17 g grasimi saturate

INGREDIENTE

1 l înghețată ciocolată

100 g stafide ținute în rom

100 g alune / fistic / caramele tocate

2 linguri cacao

40 g ciocolată albă

MOD DE PREPARARE

Decongeleaza 1 litru înghețata de ciocolata, 15 minute la temperatura camerei. Adauga 200 g din amestecul tau preferat: stafide înmuiate în rom, fistic, alune si caramele tocate.

Tapeteaza cu folie alimentara un bol rotund si toarna înghețata, netezeste suprafața si da din nou la congelator 1 ora, pâna când se solidifica. Rastoarna înghețata pe platoul de servit – te ajuta folia alimentara!

Presara 2 linguri cacao si da din nou la congelator 30 de minute. Topeste separat câte 40 g ciocolata alba si amaruie si orneaza cu linii frânte sau oricum îți sopteste imaginația. Congeleaza pâna în momentul servirii. Aprinde artificii pentru a impresiona si a uimi asistența!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Culinar