Avocado crocant

avocado crocant

avocado crocant

6 porții gata în 30 minute, 618 calorii per porție, 26 g grăsimi, 75 g carbohidrați

1 Încinge cuptorul la semnul 6/200°C. Curăță de coajă și scoate sâmburii de la 2 avocado și taie în 6 segmente. Tăvălește bucățile prin făină – ai nevoie de circa 75 g – și apoi scutură excesul. Trece prin 2 ouă bătute și apoi printr-un amestec de 75 g mălai și 75 g pesmet. Repetă procedeul ca să îngroși crusta. Dă la cuptor, așezat pe tava tapetată cu hârtie de copt, 10-15 minute, și după 5 minute, stropește cu oul rămas. Taie fiecare bucată în două și servește.

2 Într-un vas pe foc încinge ½ lingură ulei de măsline, adaugă un praf de boia și un praf de chilli și prăjește 6 linguri boabe de porumb. Oprește
flacăra și adaugă o mână de pătrunjel proaspăt tocat, puțină zeamă de lămâie, 2 fire ceapă verde, tocată, și o jumătate de ardei gras, tăiat felii.

3 Așază pe foi de tortilla frunze de salată verde ruptă, boabe de porumb și câte 2 bucăţi de avocado. Adaugă o lingură de salsa picantă, smântână și servește.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Culinar