Altfel de spaghete bolognese

În special pentru cei care vor să consume mai puțini carbohidrați, poți înlocui pastele cu legume tăiate fâșii. Iată cum poți face spaghetele bolognese cu legume:

spaghete-bolognese

* 3-4 porții * timp de preparare 40 de minute

INGREDIENTE

3 linguri ulei de masline

300 g carne de vita tocata

1 lingurița condiment pentru pui

1 ceapa roșie, tocata

1 cațel de usturoi, zdrobit

1 codița de țelina, tocata

1 buc ardei gras roșu, tocat

1 dovlecel, taiat cuburi

300 g roșii în suc din conserva

3 linguri pasta de roșii

1 lingura oțet balsamic

200 ml supa limpede de vita

Pentru ”spaghete”

1 cub de concentrat de supa

4 morcovi, taiați fâșii subțiri

4 dovlecei, taiați fâșii subțiri

MOD DE PREPARARE

1 Prajește carnea în uleiul de masline, asezoneaza cu piper negru proaspat macinat și apoi adauga condimentul pentru pui și continua sa ții pe foc 10 min.

2 Adauga ceapa și prajește 5 min, apoi adauga usturoiul, țelina, ardeiul și dovlecel și prajește câteva minute.

3 Adauga roșiile, pasta de roșii, oțetul balsamic și supa. Acopera cu capac și lasa sa fiarba 25 min la foc mic, pâna când carnea se patrunde.

4 Fierbe legumele pentru „spaghete” în apa cu cubul concentrat câteva minute. Scurge de lichid și servește cu sosul de carne.

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar