(P) 5 reguli esențiale pentru o dietă sănătoasă. Când apelăm la suplimente de slăbit?

XLS Medical FatBinder

XLS Medical FatBinder

Greutatea corectă este o preocupare din ce în ce mai prezentă în viața noastră. Reducerea caloriilor și efortul fizic reprezintă baza unei scăderi ponderale de durată. Ușor cu teoria, dar mai greu cu practica. Studiile arată că pe termen lung complianța față de dietă și mișcare este scăzută, iar succesul pe terrmen lung (menținerea greutății scăzute la 2-5 ani) este moderat. În aceste condiții, este normal să ne dorim un ajutor, o metodă adițională care să ne ușureze efortul spre greutatea țintă, care poate veni sub forma suplimentelor de slăbit.

Suplimentele de slăbit sunt suplimente alimentare și trebuie să respecte toate reglementările care se referă la acestea. Ca urmare, sunt considerate alimente și nu medicamente și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și adecvat.

O dietă ideală' pentru slăbit trebuie să se mențină în limite sănătoase:

– relativ echillibrată global în ceea ce privește nutrienții, dar cu variație în ceea ce privește componența meselor pe parcursul unei zile;
– variată, pentru a asigura necesarul de vitamine, minerale, fitonutrienți;
– hipocalorică, dar nu mai puțin de 1000 -1200 kcal, deoarece dietele intens hipocalorice nu mai asigură necesarul de vitamine și minerale, pot fi epuizante și nu s-au dovedit mai eficiente pe termen lung în ceea ce privește mentinerea greutății;
– individualizată și adaptată problemelor de sănătate existente;
– accesibilă și ușor de menținut pe termen lung.

Deoarece dieta ideală' este greu de găsit și de ținut pe termen lung, aceasta poate fi asociată, pe lângă mișcare, cu suplimentele de slăbit, în  cadrul unui program de slăbit. Acestea pot fi considerate o scurtătură' către greutatea dorită, cu prețul unui efort mai mic.

Când putem apela la suplimentele de slăbit:

– când avem multe kilograme de dat jos;
– când dieta restrictivă nu asigură necesarul de minerale, vitamine, fitonutrienți necesari greutății actuale;
– când programul de viață, preferințele alimentare și stilul de viață nu permit în totalitate modificările recomandate, sau menținerea unei diete stricte;
– când răspunsul la dietă și mișcare nu este satisfăcător și încep să se acumuleze mai mult frustrările decât kilogramele date jos și un mic ajutor ne ridică moralul și ne ajută să continuăm cu programul de slăbit.

Cum alegem cel mai bun supliment de slăbit?

Cand alegem un supliment de slăbit, este bine să fim atenți la 2 aspecte principale: siguranța și  eficiența produsului, susține Dr. Catrinel Macovei, medic primar în Diabet, nutriție și boli metabolice. Există o diferență mare de calitate între produsele de slăbit existente pe piață. Astfel, pentru a putea face diferența, specialiștii recomandă să analizăm un produs după ingrediente, acțiune, locul în care este comercializat și studiile clinice care susțin eficacitatea sa.

Există pe piață anumite suplimente de slăbit care sunt sigure pentru sănătatea ta și te pot ajuta să obții  un rezultat rapid. Acest lucru implică faptul că acestea au fost aprobate de autoritatea medicamentelor, iar efectul lor a fost testat și verificat prin intermediul studiilor clinice. Acestea nu îţi promit că vei slăbi peste noapte fără să faci efort, ci sunt mai degrabă nişte ajutoare binevenite în cura de slăbire. Dieta şi sportul rămân principalele atuuri, dar suplimentele te ajută să arzi grăsimea mai repede fără să pierzi masă musculară.

XL-S Medical Fat Binder – aliatul tău în programul de scădere ponderală. Eficacitate dovedită clinic

XL-S Medical este liderul european în segmentul suplimentelor pentru slăbit, creat pentru a te ajuta să ajungi la greutatea ideală printr-o metoda naturală, complet sigură. XL – S Medical îți completează stilul de viață având ca repere mese sănătoase și echilibrate și exerciții fizice regulate. Vei observa personal rezultatele dorite în 10-15 zile. Studiile clinice realizate în Germania au demonstrat că XL-S Medical ajută persoanele supraponderale să slăbească de trei ori mai mult decât urmând o dietă obișnuită, fără efecte secundare nocive cunoscute. În plus, datorită formulei inovatoare, produsele XL-S Medical nu creează dependență, aspect dovedit clinic.

Absorbţia grăsimilor – redusă cu până la 27%

De de cele mai multe ori, rutina, stresul, alimentația dezechilibrată, aduc schimbări mari asupra corpului tău. Pe lânga acestea, nu aloci timpul necesar sportului, astfel că silueta ta suferă modificări. Excesul de greutate te expune la numeroase probleme de sănătate, cum ar fi bolile cardiace coronariene, diabetul, anumite tipuri de cancer, sindromul metabolic și multe astfel de boli.

XL-S Medical Fat Binder este recomandat tuturor persoanelor supraponderale sau obeze, care conștientizează că o dietă bogată în grăsimi are impact negativ asupra greutății, dar au dificultăți în a controla cantitatea de grăsime ingerată la fiecare masă.

Fiecare tabletă de XL-S Medical Fat Binder conține Litramine™, un complex de fibre omologate, dovedit clinic că înglobează grăsimile, fiind derivat dintr-o sursă naturală și organică, îmbogățită cu vitaminele liposolubile A, D și E. Administrat imediat după masă, XL-S Medical Fat Binder reduce cu până la 27% absorbția caloriilor provenite din grăsimile alimentare, fără a avea efecte secundare. Este un instrument eficace pentru pierderea și controlul greutății, atunci când este asociat cu o dietă săracă în calorii și activitate fizică regulată.

„Suplimentele de slăbit testate amănunțit și aprobate de autoritățile medicale reprezintă o alternativă viabilă, cu rezultate imediate atunci când sunt combinate cu un program adecvat de dietă și exerciții fizice. Suplimentele de slăbit pot contribui la creșterea ratei metabolice, la prevenirea adaptării biologice a organismului, la restricția calorică impusă de dietă și la gestionarea poftelor alimentare', susține Dr. Catrinel Macovei, Medic primar Diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice

Așadar, ai o misiune simplă care începe cu o dietă sănătoasă, sport și XL-S Medical Fat Binder!

Poți găsi XL-S Medical Fat Binder pe site-ul Omega-Pharma și în farmaciile din toată țara.

Nu uita: discută întotdeauna cu medicul sau cu farmacistul înainte de a cumpăra un supliment, pentru a vedea dacă este sigur și potrivit pentru tine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Dieta