Vinurile Halewood

Vinurile Halewood

Vinurile se pot achizitiona acum si online, accesand www.winery-outlet.com dar si din magazinele Halewood – The Winery Outlet (Bucuresti, Ploiesti, DN1 Breza-Nistoresti, Sinaia, Azuga, Brasov, Targoviste, Urlati si Campulung).

Mai mult decat atat cele doua vinuri sunt disponibile si in varianta „mini”, varianta perfecta pentru cei ce doresc sa savureze un singur pahar de vin.

 

 

 

 

 

Byzantium Blanc de Transylvanie

Byzantium Blanc de Transylvanie este un vin alb complex si echilibrat, cu note de mar proaspat si citrice, ce se imbina cu aromele fine de flori albe. Acest vin este partenerul ideal al salatelor, legumelor la gratar, preparatelor din pui sau preparatelor din bucataria asiatica.

 

Halewood Special Reserve Feteasca Regala

Halewood Special Reserve Feteasca Regala

Halewood Special Reserve Feteasca Regala este un vin alb demisec care se remarca prin prospetime, fructuozitate si o aroma delicata de flori de camp.
Se recomanda a fi servit cu peste, crustacee sau preparate din carne de pui.

 

Despre Grupul Halewood in Romania
Alaturi de Cramele Halewood din Grupul Halewood mai fac parte Halewood Romania, Domeniile Halewood si Halewood International Premium Imports. Halewood are in propietate crame si plantatii de vita de vie in regiunea Dealu Mare, Podisul Transilvaniei si Murfatlar. La acestea se adauga Pivnitele Rhein Azuga fondate in 1892, unde se continua traditia producerii vinurilor spumante dupa metoda traditionala, de fermentare a vinului in sticla. In Ploiesti se afla sediul Cramelor Halewood, vaste pivnite subterane, depozitul de produse finite (cu o capacitate de peste 1 milion de sticle) precum si liniile de imbuteliere.Grupul Halewood detine peste 350 hectare de vie plantate in perioada 2002-2009, cu o investitie de peste 7 milioane Euro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Culinar