Taietei cu legume si sos de stridii

Prajeste 300 g amestec de legume razuite impreuna cu 50 g cajun in 2 linguri ulei de floarea soarelui, amestecand continuu 2-3 minute.

Adauga 300 g taietei fierti si scursi de apa, 120 g sos de stridii si 2 linguri apa si continua sa tii pe foc 1-2 minute, amestecand continuu.

Portioneaza in boluri mici incalzite, presara 2 fire de ceapa verde, tocata fasii si serveste imediat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Preparate cu paste