Mini pipe cu legume si verdeata
1. Se introduc rosiile in apa clocotita pentru o perioada scurta de timp, se transfera intr-un vas cu apa rece, se inlatura coaja, se injumatateste, se scoate miezul (samburii), apoi se taie in cuburi mici, la fel ca si ardeiul gras.
Ciupercile se taie felii subtiri. Separat, se toaca ceapa, usturoiul si patrunjelul.
2. Se inabusesc in ulei de masline ceapa, usturoiul, ardeii, vinetele, dovleceii si ciupercile.
3. Se adauga patrunjelul, organo si rosiile cubulete, se amesteca bine pe aragazul stins si se pune sare si piper dupa gust.
4. Se adauga Barilla Piccolini in apa fiarta si sarata si se fierb timp de 5 minute.
5. In ultimul minut al timpului de fierbere se mai incalzeste un pic sosul.Se amesteca pastele cu sosul cald, se aranjeaza, se presara deasupra lejer parmezanul ras si se serveste.