Sufleu de branza cu sunca si conopida

Sufleu, branza, sunca, conopida

1. Preincalzeste cuptorul la 6/200°C. Fierbe conopida 5 min., in apa clocotita cu sare. Scurge-o bine si pune-o intr-un vas termorezistent de copt. Presara peste ea fasiile de sunca.

2. Incinge 1 lingura de ulei intr-o tigaie mare, adauga prazul si caleste-l 5-6 min pana se inmoaie. Adauga laptele si boable de mustar in sosul de branza si amesteca bine. Toarna peste conopida.

3. Amesteca intr-un castron pesmetul, uleiul ramas, patrunjelul si branza Cedar, asezoneaza bine si toarna peste conopida. Coace15 min. Serveste cu cartofi prajiti ca garnitura, daca vrei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Preparate din carne de porc