Sufleu de branza cu sunca si conopida

Sufleu, branza, sunca, conopida

1. Preincalzeste cuptorul la 6/200°C. Fierbe conopida 5 min., in apa clocotita cu sare. Scurge-o bine si pune-o intr-un vas termorezistent de copt. Presara peste ea fasiile de sunca.

2. Incinge 1 lingura de ulei intr-o tigaie mare, adauga prazul si caleste-l 5-6 min pana se inmoaie. Adauga laptele si boable de mustar in sosul de branza si amesteca bine. Toarna peste conopida.

3. Amesteca intr-un castron pesmetul, uleiul ramas, patrunjelul si branza Cedar, asezoneaza bine si toarna peste conopida. Coace15 min. Serveste cu cartofi prajiti ca garnitura, daca vrei.

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de porc