Sparanghel cu sos dulce de chilli

Aceasta leguma delicatesa capata o aroma deosebita cand este rumenita pe gratar – alege sparanghel gros si proaspat, pentru a se mentine crocant.

Ingrediente pentru 6-8 portii

  • 500 g sparanghel
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 1 ceapa rosie, tocata
  • 2 linguri sos de chilli

Mod de preparare:

1. Unge sparanghelul cu 1 lingura ulei de masline si rumeneste-l timp de 3-4 minute pe gratarul preincins, intorcand din cand in cand, pana cand se patrunde.
2.
Asaza-l intr-un bol incapator, presara sare si piper, adauga usturoiul, ceapa, uleiul de masline ramas si sosul dulce de chilli. Lasa deoparte timp de 5 minute, pentru ca aromele sa se combine, iar apoi serveste.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din legume