Spanac cu usturoi, linte si rosii

Spanac, usturoi, linte, rosii

Pune 300 g linte intr-o oala si toarna peste ea 800 ml concentrat vegetal fierbinte. Lasa sa dea in clocot, apoi fierbe la foc mic 10-12 min, amestecand din cand in cand. Incinge intr-o tigaie 1 lingura ulei, adauga 1 ceapa, rondele, si caleste 5 min. Pune 2 catei de usturoi, zdrobiti, si 1-2 ardei iuti, tocati, 1⁄2 lingura chimen macinat si caleste 1-2 min. Incorporeaza amestecul de ceapa in cel de linte, pune 2 rosii tocate si 100 g frunze de spanac si lasa pe foc pana se inmoaie spanacul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din legume