E uimitor ce poti sa faci cu numai doua conserve si o mana de frunze proaspete
4 portii
Timp de pregatire: 15 min.
400 calorii, 30 g grasimi per portie
Ingrediente:
- 1/2 ceapa rosie
- 2 conserve de ton (de cate 185 g fiecare)
- 1 conserva de 400 g fasole alba
- mustar de Dijon
- otet de vin alb
- 100 ml ulei de masline
- sare si piper negru
- 75 g frunze de papadie
Mod de preparare:
1Taiati julien ceapa rosie. Puneti-o intr-un bol incapator impreuna cu tonul scurs de lichid si 1conserva de fasole alba (scursa de apa). Pentru a prepara sosul, amestecati 1 lingurita mustar de Dijon, 1 lingura otet de vin alb si 100 ml ulei de masline, presat la rece. Presarati sare si piper negru, proaspat macinat.
2 Puneti intr-un bol 75 g frunze de papadie si amestecul cu ton, turnati sosul si amestecati.
Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta de salata de ton cu oua fierte
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro