Salata mediteraneana cu paste, legume si ton

pasul 1. Pastele se fierb „al dente“, in apa cu sare, apoi se lasa la scurs. Tonul se con­di­men­teaza cu sare si piper, apoi se prajeste intr-o tigaie cu ulei incins, 3 minute pe fiecare par­te. Se da la o parte, se taie cu­bu­le­te si se la­­­sa la racit. Rosiile se taie in jumatati, busuiocul se curata de codite, branza se taie cu­bu­le­te.

pasul 2. Sucul de lamaie se amesteca cu uleiul de masline, sare si piper. Se adauga pas­­tele, 1/2 cana apa de la paste, rosiile, caperele si busuiocul. Se amesteca, apoi se pune tonul si branza. Se amesteca si se serveste pre­­­sarata cu coaja de lamaie si fenicul verde.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate cu peste