E gata in: 30 min.; Calorii: 535 per portie; Grasimi: 40 g; saturate: 9 g;
Ingrediente:
- 350 g cartofi, taiati bucati mici
- 1 ceapa rosie, taiata felii
- 2 conserve de 170 g crab, scurse de lichid (poti inlocui cu batoane de surimi, taiate bucati)
- 4 linguri patrunjel proaspat, tocat
- 2 bucati avocado, taiat felii
- 150 g costita, taiata cuburi
- 6 linguri ulei de masline
- 1 lingura mustar cu boabe intregi
- 1 lingura otet de vin rosu
Mod de preparare:
Fierbe cartofii pana cand se patrund. Scurge-i de apa. Intr-un bol larg, amesteca ceapa, cartofii, crabul, patrunjelul si avocado. Rumeneste costita si da deoparte. In vasul in care ai prajit costita, adauga uleiul si incorporeaza mustarul si otetul, pentru a prepara vinegreta. Pune salata de crab pe farfurii, presara costita si stropeste cu vinegreta.
Pofta buna!