Avocado si fructe de mare

E gata in: 30 min.; Calorii: 535 per portie; Grasimi: 40 g; saturate: 9 g;

Ingrediente:

  • 350 g cartofi, taiati bucati mici
  • 1 ceapa rosie, taiata felii
  • 2 conserve de 170 g crab, scurse de lichid (poti inlocui cu batoane de surimi, taiate bucati)
  • 4 linguri patrunjel proaspat, tocat
  • 2 bucati avocado, taiat felii
  • 150 g costita, taiata cuburi
  • 6 linguri ulei de masline
  • 1 lingura mustar cu boabe intregi
  • 1 lingura otet de vin rosu

Mod de preparare:

Fierbe cartofii pana cand se patrund. Scurge-i de apa. Intr-un bol larg, amesteca ceapa, cartofii, crabul, patrunjelul si avocado. Rumeneste costita si da deoparte. In vasul in care ai prajit costita, adauga uleiul si incorporeaza mustarul si otetul, pentru a prepara vinegreta. Pune salata de crab pe farfurii, presara costita si stropeste cu vinegreta.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate cu peste