Gata in 15 minute
460 calorii, 42 g grasimi per portie
Cost: aprox. 14 lei
Ingrediente:
- 3 linguri ulei de masline
- 100 ml smantana
- 2 linguri otet de vin rosu
- 2 morcovi
- 2 bulbi de fenicul
- 1 radicchio (ori salata chinezeasca)
- 3 fileuri de macrou afumat
- 1 lingura marar proaspat, tocat
Mod de preparare:
1. Intr-un bol larg, amesteca ingredientele pentru vinegreta si adauga sare si piper negru proaspat macinat. Apoi adauga mor-covii curatati, feniculul si radicchio – taiate rondele subtiri.
2. Desfa macroul fasii si amesteca-l cu restul legumelor. Presara salata cu marar si serveste.
Sugestie Avantaje
Pentru a obtine o aroma puternica, presara deasupra si cateva frunze verzi de fenicul (asemanatoare celor de marar), tocate marunt.
Pofta buna!