Rulada de porc

Rulada, porc

1. Preincalzeste cuptorul la 5/190°C. Despica pe lungime fiecare muschiulet de porc si acopera cu folie alimentara. Bate putin cu un sucitor, pana cand carnea e perfect intinsa.

2. Amesteca toate ingredientele pentru umplutura si asezoneaza bine. Intinde umplutura in mijlocul muschiuletului, apoi ruleaza si infasoara strans fiecare muschiulet in sunca de Parma. Asaza pe o tava de copt unsa putin cu ulei. Coace 35 min. Muta pe un platou cald si acopera cu folie. Lasa sa stea 15 min inainte de a o felia.

3. Pentru sos, incalzeste zeama lasata de carne intr-o tava de copt asezata pe plita, adauga vinul si gemul de coacaze si lasa sa dea in clocot. Fierbe la foc mic pana scade la jumatate. Asezoneaza, adauga zeama de carne si fierbe 1 min. Stropeste friptura cu sos.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Preparate din carne de porc