Reţetă indiană pentru Paşte 2013: Carne de miel şi linte picantă

Timp de preparare: 1 oră şi 10 minute (timp de lucru – 30 minute)

Ingrediente (4 porţii):
2 linguriţe de ulei de măsline
170 gr. carne macră de miel
1 linguriţă praf de curry roşu
1 linguriţă chimen
1/2 linguriţă sare de mare
1/4 linguriţă piper roşu
1 1/2 ceşti ceapă tocată
3/4 ceaşcă de morcov tocat
1 jalapeño iute, tocat
5 căţei de usturoi, tocaţi
1 lingură pastă de tomate
3/4 ceaşcă linte maro
2 ceşti supă de pui fără grăsime
1 ceaşcă cu apă
3/4 ceaşcă lapte de cocos
440 gr. roşii decojite întregi, uscate şi tocate
1/4 ceaşcă iaurt grecesc slab (2% grăsime)
1/4 ceaşcă frunze de coriandru

Mod de preparare:

1.Se încălzeşte o cratiţă la foc mediu-mare.

2. Se adaugă uleiul şi se învârte cratiţa, pentru fi acoperită întreaga suprafaţă.

3. Se adaugăcarnea de miel şi următoarele 4 ingrediente. Se sotează 4 minute.

4. Se adaugă ceapa, morcovul, jalapeño şi se sotează 4 minute sau până când carnea este rumenită.

Citeşte tot pe unica.ro
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar