Ravioli cu sparanghel

4 portii
Timp de pregatire: 10 min.
Timp de gatit: 25-30 min.

Ingrediente:

  • 300ml smantana
  • 1 lingura de marar proaspat
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lamaie
  • 4 foi de lasagne
  • 100g sparanghel
  • 1 lingurita de icre proaspete

Mod de preparare:

Puneti intr-un vas, pe foc, 300ml smantana si fierbeti timp de 3-4 minute. Adaugati 1 lingura de marar proaspat, tocat marunt si potriviti de sare si piper. Amestecati 4 linguri ulei de masline cu coaja rasa si sucul de la 1/2 lamaie si potriviti de sare si piper.

Puneti apa la fiert intr-un vas mare si adaugati 1 lingurita de ulei de masline. Cand apa fierbe, puneti la fiert 4 foi de lasagne si lasati timp de 3-4 minute. Scoateti foile de lasagne cu ajutorul unei spumiere. In apa ramasa fierbeti 100g sparanghel, timp de 4-5 minute si apoi scurgeti.
Taiati foile de lasagne in doua, aranjati-le pe patru farfurii, turnati deasupra smantana fiarta, asezati sparanghelul si cate 1 lingurita de icre proaspete. Acoperiti cu restul foilor de lasagne.
Stropiti cu sosul de lamaie si ornati cu fasii de coaja de lamaie.

SFAT UTIL: Pentru o varianta sofisticata, puteti inlocui icrele cu caviar sau icre de somon. Pentru o varianta mai putin costisitoare, puteti inlocui sparanghelul cu andive.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate cu paste