Pui cu mango rumenit la cuptor

thanks giving turkey

Preparatul este gata într-o oră. Calorii: 320 per porţie. Grăsimi: 9 g, saturate: 2 g

Ingrediente:

  • 1 lingură ulei
  • 1 ceapă roşie, tocată mărunt
  • 4 căţei de usturoi, zdrobiţi
  • 400 g suc de roşii
  • 425 g sos de roşii pentru carne friptă pe grătar – de exemplu, sos Heinz
  • 2 linguri miere
  • 1 mango, mărunţit în piure (dintr-o conservă de compot de 400 g)
  • 1 pui, tăiat în circa 12 bucăţi

Mod de preparare:

  1. Într-un vas neaderent încinge uleiul şi sotează ceapa şi usturoiul timp de 3-4 minute. Adaugă roşiile pasate, iar cand acestea s-au încălzit, adaugă sosul pentru friptura la grătar, mierea şi piureul de mango. Lasă să fiarbă timp de 5 minute la foc mic, până când se îngroaşă.
  2. Preîncălzeşte cuptorul la semnul 6/200°C. Crestează carnea şi toarnă sosul fierbinte deasupra; dă la cuptor 20 de minute, iar în ultimele 10 minute dă la grătar.

Pofta buna!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare