Prăjitură cu cremă de brânză și zmeură

Prăjitura aceasta este foarte gustoasă, iar dacă mai prinzi ultimele fructe de pădure (sau le ai deja, congelate), e un desert minunat. Cum o poți prepara:

prajitura-crema-branza-zmeura

* 4 porții * timp de preparare 40 de minute + timp de așteptare

INGREDIENTE

  • 4 foi gata preparate de cremsnit
  • un kg brânză de vaci
  • 100 g smântână bine scursă
  • gelatină pentru un kg de produs
  • 100 g zahăr pudră


Pentru servit:

  • 300 g zmeură
  • 2 pliculeţe gelatină roşie de decor

MOD DE PREPARARE

  1. Foile de cremşnit se aşază într-o tavă şi, eventual, se mai rup pentru a încăpea foarte bine în tavă.
  1. Se prepară gelatina conform indicaţiilor de pe ambalaj, iar brânza se mixează cu smântâna şi zahărul pudră.
  1. Gelatina se amestecă în crema de brânză şi se toarnă în tavă peste stratul de foi de cremşnit.
  1. Se acoperă cu restul foilor rămase, se aşază zmeura şi apoi se toarnă gelatina de decor preparată. Se lasă să se răcorească şi, când începe să se închege, se pune la frigider de pe o zi pe alta, acoperită în staniol.

 

O rețetă Libertatea pentru Femei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Culinar