Plăcintă de pui cu legume

placinta

După cum arată, n-ai zice că este totuşi un preparat cu conţinut scăzut de calorii. Ingrediente pentru 4 porţii • Gata în 35 minute • 534 calorii per porţie • 12,5 g grăsimi

■ 400 ml lapte rece

■ 25 g făină

■ 50 g unt

■ 100 ml vin alb sec

■ 2 linguri muştar de Dijon

■ Câteva crenguţe de tarhon, tocat.

■ 450 g carne de pui fiartă şi tăiată bucăţi mici

400 g porumb din conservă, scurs de lichid

200 g mazare congelată

4 foi de placintă

2 linguri ulei

Mod de preparare:

1 Într-un vas pe foc pune laptele, făina, untul şi încălzeşte treptat, amestecând cu telul.

Fierbe sosul 5 minute, până când se îngroaşă. Micşorează flacăra şi adaugă muştarul şi vinul şi continua să fierbi 5 minute.

2 Încinge cuptorul la semnul 4/180°C. Adaugă în sos tarhonul, carnea, porumbul, mazărea şi porţionează compoziţia în boluri mici rezistente la cuptor.

3 Întinde o foaie de plăcintă pe suprafaţă de lucru şi unge-o cu ulei. Mototoleşte-o uşor şi aşaz-o deasupra bolului.

Aşază bolurile pe tavă şi dă la cuptor 25-30 minute, până când foile de deasupra se rumenesc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare