Piept de pui marinat cu ceapa verde

Piept de pui marinat cu ceapa verde

Intr-un castron, amesteca 1 lingurita pudra de ghimbir cu 1 lingurita miere si 2 lingu-rite sos Tabasco. Din doua bucati de piept de pui dezosat, taie cuburi cu latura de cca 3 cm, da-le prin sosul de miere, apoi infige-le pe frigarui. Frige-le pe gratar 10 minute.

Pregateste un sos din zeama si coaja rasa de la 1 lamaie, 1 lingura ulei de porumb, 4 linguri ketchup iute si cateva fire de ceapa verde, tocata. Serveste bucatile de pui marinat inmuiate in acest sos.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Preparate din carne de pasare