Piept de pui Diana

pentru 3 portii

Ingrediente:

  • 3 bucati piept de pui dezosat si transat (aprox. 600g)
  • 2 legaturi ceapa verde sau 2 cepe potrivite
  • 100g mustar
  • 100g unt
  • 100ml coniac
  • sare, piper

Mod de preparare:

1. Prajiti in ulei bucatile de piept de pui, pe ambele parti, pana se rumenesc. Scurgeti uleiul, si adaugati untul, ceapa verde taiata segmente de 2-3cm si prajiti timp de 5-7 minute.

2. Intre timp, dizolvati mustarul in coniac si 100ml apa. Adaugati un praf de sare si piper si turnati amestecul in tigaie. Continuati sa tineti pe foc inca 5 minute, apoi serviti cu piure de cartofi, cu cartofi natur sau cu orez.

Reteta furnizata de restaurantul White Horse din Bucuresti.
Foto: Radu Grozescu pentru Avantaje

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare