Paste cu sos de rosii

Timp de gatit: 30 min., 4 portii, 391 calorii per portie, 9 g grasimi, 1 g grasimi nesaturate

Ingrediente:

  • 6 fileuri de ansoa, scurse de lichid
  • 12 frunze de busuioc
  • 100 g masline negre, fara samburi
  • 2 linguri capere
  • 350 g spaghete
  • 1 lingura ulei de masline, de buna calitate (ulei presat la rece)
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • un praf fulgi de chilli
  • 2 linguri piure de rosii
  • 1 conserva de 400 g rosii in suc propriu, tocate

Mod de preparare:

1. Incinge vasul si adauga uleiul, usturoiul, praful de chilli, fileurile de ansoa si doar 4 frunze de busuioc. Tine pe foc pana cand ansoa se desfac fasii, iar usturoiul incepe sa se rumeneasca usor.
2. Adauga maslinele, caperele si piureul de rosii. Tine pe foc 2 minute si apoi adauga rosiile din conserva. Acopera vasul cu capac si lasa sa fiarba la foc mic 15-20 de minute, pana cand sosul se ingroasa.
3. Fierbe spaghetele intr-un vas cu apa si 1 lingurita de sare. Scurge-le si pune-le iar in vasul in care au fiert. A-dauga sosul de rosii si busuiocul ramas, amesteca si serveste.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate cu paste