Paste cu ansoa si rosii

Incinge o tigaie si adauga uleiul, usturoiul, boiaua, fileurile de ansoa si jumatate din frunzele de busuioc.

Tine pe foc pana cand usturoiul se rumeneste. Adauga maslinele, caperele si pasta de tomate. Tine pe foc doua minute si apoi adauga rosiile din conserva.

Acopera vasul cu capac si lasa sa fiarba la foc mic, timp de 15-20 minute, pana cand sosul se ingroasa. Intr-un vas cu apa si 1 lingurita de sare, fierbe pastele, conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurge-le si pune-le iar in vasul in care au fiert. Adauga sosul de rosii si busuiocul ramas, amesteca si serveste.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Preparate cu paste