Paste cu ansoa si masline

Timp de pregatire: 5 minute
Timp de gatit :40 min
547 calorii, 25 g grasimi per portie

Ingrediente pentru 4 portii:

  • 300 g taitei cu ou
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa, tocata marunt
  • 4 catei de usturoi, zdrobiti
  • 3 linguri oregano
  • 25 ansoa, tocate
  • 150 g masline negre si verzi, fara samburi, tocate
  • 1 conserva de 400 g rosii in suc, taiate
  • 1 lingurita zahar
  • 100 g parmezan, razuit

Mod de preparare:

1 Fierbe taieteii urmand instructiunile inscrise pe ambalaj, scurge de apa si lasa deoparte. Intre timp, intr-un vas larg si neadeziv, incinge uleiul si adauga ceapa. Caleste timp de 8 minute, pana cand se inmoaie si in-cepe sa se rumeneasca. Adauga usturoiul si tine pe foc inca 2-3 minute. Adauga oregano si ansoa si mai tine pe foc 2 minute. Adauga maslinele, rosiile si zaharul si presara sare si piper negru, proaspat macinat. Lasa sa fiarba timp de 15 minute, pana cand sosul se ingroasa.

2 Adauga taieteii si amesteca, pentru a se unge uniform. Imparte totul pe farfurii preincalzite si serveste presarat cu parmezan razuit.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate cu paste