Pâine făcută în casă, fără dospire, fără frământare. Cea mai simplă rețetă
Pâine făcută în casă fără dospire fără frământare. Rețeta simplă
Cea mai simplă rețetă de pâine o poți pregăti și tu acasă. Aluatul se face ușor, nu e nevoie să îl lași la dospit, nici să-l frămânți vârtos.
Pâinea făcută în casă, fără dospire, fără frământare se pregătește în aproximativ 10-15 minute, apoi stă la cuptor în jur de 55 de minute. Rețeta îi aparține celebrului bucătar Jamie Oliver.
Pâine făcută în casă fără dospire, fără frământare. Rețetă simplă
„Pâinea pe care am făcut-o cel mai des în ultimii 4 ani. Că-i gata de pus în cuptor în 15 minute și nu are nevoie nici de dospire, nici de frământare. Rețeta e de la Jamie Oliver.
Ai nevoie de:
100 g făină albă
250 g făină integrală
50 g fulgi de ovăz
1 linguriță bicarbonat de sodiu
1 linguriță sare
1 linguriță zahăr
1 ou
1 sticlă de lapte bătut (330 g)
– dacă n-ai lapte bătut, poți amesteca 250 de g iaurt cu 70 de g lapte”
Citește rețeta de pâine făcută în casă AICI.