Muschiulet de porc in stil mediteranean

Muschiulet, porc

1. Intr-un castron, amesteca fasiile de porc cu pasta harissa si coaja de portocala, asezoneaza bine. Incinge o lingurita de ulei intr-o tigaie, pune carnea de porc si prajeste-o 5 min. Adauga legumele si lasa pe foc sa se patrunda bine.

2. Amesteca sucul de portocale cu concentratul vegetal, cat sa rezulte 400 ml (conform instructiunilor de preparare a cubului concentrat de legume). Lasa sa fiarba la foc mic, adauga uleiul ramas si sofranul, apoi cuscusul. Amestca, acopera cu un capac, stinge focul si lasa timp de 5 min. Invarte apoi cu o furculita in oala, sa se amestece bine, apoi adauga fasiile de porc si legumele.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de porc