Pune feliile de cartofi intr-un castron si asezoneaza-le cu sare, piper si paprika. Incinge 1 lingura de ulei intr-o tigaie incapatoare si prajeste cartofii timp de aproximativ doua minute, pana se rumenesc usor. Scoate-i din tigaie si muta-i pe o tava de copt, apoi tine-i in cuptorul preincalzit.
Asezoneaza muschiul de porc cu sare si piper zdrobit, apoi freaca-l cu putin ulei. Incinge bine o tigaie de teflon, apoi prajeste carnea cate un minut pe fiecare parte. Scoate carnea din tigaie, pune-o pe un platou si acoper-o cu folie de aluminiu. Intre timp, topeste untul in tigaie, pune ceapa si caleste circa doua minute, pana se inmoaie, adauga piperul verde si vinul si lasa sa fiarba la foc mic, pana se evapora vinul. Incorporeaza smantana si patrunjelul.
Serveste cu salata de rosii sau salata verde, in functie de legumele de sezon.