Muschi de vita cu crusta de piper
Carne frageda si picanta, servita cu salata verde proaspata, sos de hrean si felii de mamaliga, incinse pe gratar: un dejun usor si extrem de gustos.
4 portii
Timp de gatit: 35 min.
790 calorii, 25 g grasimi per portie
Ingrediente:
- 2 linguri mustar
- 600 g muschi de vita
- 2 linguri piper negru si alb, zdrobit
- 100 ml smantana
- 3 linguri hrean, ras
Mod de preparare:
1 Preincalziti cuptorul la semnul 6/200 grade C. Ungeti carnea cu mustarul si apoi tavaliti-o prin piperul zdrobit. Asezati-o in tava de friptura si dati la cuptor timp de 25 minute, pana se face „in sange”. Inainte de a taia friptura felii, lasati-o sa stea timp de 5 minute.
2 Intre timp, amestecati smantana cu hreanul ras si cu un praf de sare si pregatiti salata. Apoi, taiati friptura felii subtiri si serviti-o cu o lingura de sos de hrean, salata verde si felii de mamaliga incalzite pe gratar.
2 Intre timp, amestecati smantana cu hreanul ras si cu un praf de sare si pregatiti salata. Apoi, taiati friptura felii subtiri si serviti-o cu o lingura de sos de hrean, salata verde si felii de mamaliga incalzite pe gratar.
Pofta buna!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Mai multe din Preparate din carne de vita