Chiftele din carne de vita cu cas
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/mu-plugins/rro-admin/assets/img/no-picture.jpg)
Timp de gatit: 35 min./ 370 calorii,
23 g grasimi per portie
23 g grasimi per portie
Ingrediente pentru 4 portii :
- 500 de grame carne macra de vita
- 8 fire de ceapa verde
- 3 linguri de pasta de tomate
- 3 linguri de patrunjel tocat
- 150 grame cas
- maioneza
- sare si piper
Mod de preparare:
1 In 500 g carne macra de vita, tocata, incorporati 8 fire de ceapa verde tocate, 3 linguri pasta de rosii si 3 linguri de patrunjel proaspat, tocat. Asezonati cu sare si piper negru, proaspat macinat. Taiati cubulete o cantitate de 150 g cas. Modelati carnea in 4 chiftele si, in centrul fiecareia, infigeti cateva cubulete de cas.
2 Intr-o tigaie neadeziva, ungeti chiftelele cu ulei si prajiti-le pe fiecare parte timp de 5 minute. Taiati o bagheta in segmente si apoi fiecare bucata pe lungime. Prajiti partea taiata la gratar, ungeti cu maioneza, asezati frunze de salata, cate o chiftea si serviti cu cartofi prajiti
Pofta buna!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Mai multe din Preparate din carne de vita