Chiftele din carne de vita cu cas

Timp de gatit: 35 min./ 370 calorii,
23 g grasimi per portie

Ingrediente pentru 4 portii :

  • 500 de grame carne macra de vita
  • 8 fire de ceapa verde
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • 3 linguri de patrunjel tocat
  • 150 grame cas
  • maioneza
  • sare si piper

Mod de preparare:

1 In 500 g carne macra de vita, tocata, incorporati 8 fire de ceapa verde tocate, 3 linguri pasta de rosii si 3 linguri de patrunjel proaspat, tocat. Asezonati cu sare si piper negru, proaspat macinat. Taiati cubulete o cantitate de 150 g cas. Modelati carnea in 4 chiftele si, in centrul fiecareia, infigeti cateva cubulete de cas.

 

2 Intr-o tigaie neadeziva, ungeti chiftelele cu ulei si prajiti-le pe fiecare parte timp de 5 minute. Taiati o bagheta in segmente si apoi fiecare bucata pe lungime. Prajiti partea taiata la gratar, ungeti cu maioneza, asezati frunze de salata, cate o chiftea si serviti cu cartofi prajiti

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Preparate din carne de vita