Monini schimbă ţinuta şi ajută mediul înconjurător

Vă prezentăm cu mândrie restylingul de brand şi packaging al întregii game de uleiuri cu o grafică curată, cu linii netede, ambalaj elegant şi eco-friendly.

Obiectivul restylingului, editat de agenţia FutureBrand din Milano, este acela de a actualiza. Acest lucru îl face mult mai vivace.

Elementele care au caracterizat întotdeauna marca Monini, de aproape 100 de ani simbolul de necontestat de artizanat ce combină tehnologia de producţie avansată cu tradiţia si garantează produse de înaltă calitate sunt în continuare prezente.

Logo-ul companiei este mult mai rafinat realizat prin măsuri de simplificare de detalii care sporesc curăţenia din logo-ul ul Monini şi subliniază introducerea caracterelor specifice "dal 1920", ce evidenţiază istoria companiei.

Reproiectate pentru a evidenţia personalitatea fiecaruia şi pentru a fi uşor de recunoscut fiecare sortiment de ulei, noile etichete au diferite cadre de culoare care ghidează consumatorul în alegerea produsului.

Schimbari mult mai evidente sunt la etichetele produselor de referinţa Classico, Poggiolo (Deliccato) si GranFruttato.

Restylingul aduce un stil nou chiar şi pentru sticlă, care va fi decorată cu un simbol reprezentând o ramură de măslin alături de numele companiei având o inimă "ecosustenabilă".

De fapt, am introdus utilizarea de sticle verzi ce conţin până la 70% sticlă reciclată pentru sortimentele Classico şi Poggiolo şi ajunge până la 80% sticlă reciclată pentru Gran Fruttato, o sticlă maro, care datorită culorii caracteristice este capabilă să protejeze mai eficient produsul de razele UV.

O alegere "eco-friendly" a companiei este, de asemenea, reflectat cu privire la eliminarea tuturor capsulelor din PVC utilizate în căptuşeala de capace, acestea vor fi înlocuite cu garnituri exclusive pentru a continua să sprijine, în mod durabil, integritatea ambalajului pentru consumator.

Consumatorul va fi indrumat sa adopte "calea ecologică” prin introducerea sticlei reciclate, utilizarea energiei din surse regenerabile, eliminarea capsulelor din PVC şi utilizarea etichetelor din hârtie reciclabilă 100% – pentru a proteja mediul şi darurile sale ,,cum ar fi uleiul de masline extra virgin,,.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Culinar