Magazinul Halewood – The Winery Outlet deschis in Sibiu

Halewood – The Winery Outlet este situat la circa 50 de metri de Piata Mare, pe strada Avram Iancu nr. 20.

„Deschiderea unui magazin in Sibiu face parte din planul nostru de extindere a retelei Halewood – The Winery Outlet. Cautam sa fim prezenti in toate orasele mari si sa ajungem la cat mai multi oameni. Suntem siguri de succesul acestui magazin, mai ales ca si magazinele deschise recent s-au bucurat de un mare capital de incredere din partea publicului”, a declarat Dan Muntean, director general Cramele Halewood.

Deschiderea oficiala a magazinului va avea loc joi, 15 decembrie, la orele 15:00. Spatiul comercial are o suprafata de 40 mp, din care 22 de mp sunt rezervati pentru vanzare.

Consumatorii vor gasi peste 300 sortimente de vin in magazin, atat vinurile produse de Cramele Halewood cat si vinuri de la cei mai importanti producatori din Europa, America, Australia si Africa, pe care Cramele Halewood ii reprezinta in Romania.

Halewood – The Winery Outlet Sibiu este magazinul cu numarul 10 deschis in tara, pe langa cele din Bucuresti, Ploiesti, DN1 Breza-Nistoresti, Sinaia, Azuga, Brasov, Targoviste, Urlati si Campulung.

Cramele Halewood

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Culinar