Bolul lui Buddha, pentru detoxificare

1 porție, gata în 30 de minute, 1039 calorii per porție, 62 g grăsimi, 71 g carbohidrați

bolul lui buddha

Cum prepari bolul

1 Încinge cuptorul la semnul 6/200 C. Taie sferturi 200 g cartofi dulci, presară un praf de chilli și stropește cu ½ lingură ulei de măsline. Dă la cuptor 25 minute, până când se pătrund. Adaugă 50 g mazăre congelată într-un vas cu apă clocotindă și fierbe 2 minute. Scurge de lichid și clătește rapid sub jet de apă rece.

2 Pentru a prepara sosul Romesco mărunțește 10 g migdale, ½ cățel de usturoi, un praf de boia iute, ½ lingură oțet de vin roșu, 1 ardei gras copt, ½ lingură ulei de măsline, 1 lingură pesmet și 1 lingură apă rece, până când obții un sos omogen.

3 'Asamblează bolul: adaugă cartofii dulci copți, mazărea, 75 g roșii cireașă, tăiate, o mână de kale, ½ avocado, tăiat felii și stropit cu lămâie, 1 file de macrou afumat, rupt fâșii, o mână frunze de salată, 15 g migdale tocate și sosul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Mancaruri