Legume de primăvară și pesto cu pătrunjel

legume de primăvară și sos pesto

Sunt pline de vitamine, sățioase, nu îngrașă și le poți mânca în diferite combinații. Noi îți propunem o rețetă inedită de legume de primăvară asezonate cu sos pesto. Pot fi consumate atât ca fel principal, cât și ca garnitură. Prepararea lor durează doar 30 de minute.

* 300 calorii per porție * 21 g grăsimi per porție

Ingrediente necesare

50 g unt

500 ml supă limpede de legume

300 g morcovi noi, răzuiți

300 g păstârnac, curățat, tăiat segmente

200 g eșalote, curățate

250 g mazăre

2 legături ceapă verde

Pentru sosul pesto

1 cățel usturoi, tocat

30 g fulgi de migdale rumenite

O legătură pătrunjel proaspăt

75 ml ulei de măsline

40 g parmezan răzuit

Cum prepari delicioasele legume de primăvară

1 Într-un vas larg topește untul cu supa și adaugă morcovii, păstârnacul, eșalotele. Adu la punctul de fierbere și lasă să fiarbă la foc mic, acoperit cu capac 15 minute, apoi ia capacul și lasă să fiarbă 5 minute.

2 Pentru sos pesto, mărunțește ingredientele și un praf de sare. Adaugă treptat uleiul și apoi parmezanul și lasă deoparte.

3 Adaugă în vasul cu legume mazărea și ceapa verde și lasă să fiarbă 5 minute, adaugă sosul și amestecă.

Citește și Somon cu sos pesto și mentă

Citește și Ouă umplute cu mazăre și sos pesto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Retete culinare