Ouă umplute cu mazăre și sos pesto
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2014/10/oua-umplute.jpg)
Sunt aperitive grozave pentru petrecerile organizate acasă, dar și pentru Revelion. Sunt foarte gustoase ouăle umplute cu mazăre și sos pesto și se fac rapid și ușor.
* 4 porții * timp de preparare 25 minute
INGREDIENTE
4 ouă fierte
200 g mazăre nouă
8 linguriţe sos pesto
50 g brânză feta
suc de lămâie
piper
verdeaţă, după gust
MOD DE PREPARARE
- Mazărea se desface din teci şi se pune la fiert pentru 15 minute.
- Feta se mărunţeşte cu furculiţa, iar ouăle fierte se taie în două şi se scoate gălbenuşul, care se desface şi el cu furculiţa.
- Mazărea fiartă se mărunţeşte cu mixerul şi se amestecă apoi cu gălbenuşurile fierte și cu brânza.
- Se umplu albuşurile şi se picură pe fiecare jumătate de ou câte o linguriţă de sos pesto și zeamă de lămâie. Se presară cu piper şi se aducla masă cu verdeața tocată mărunt.
Vezi rețeta perfectă de oua umplute cu pateu!
O rețetă Libertatea pentru femei.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Mai multe din Aperitive fara carne