Cartofi rumeniți cu brânză feta

cartofi rumeniți cu brânză feta

Cartofii rumeniți asezonați cu brânză feta pot fi consumați ca garnitură sau ca fel principal. Prepararea lor durează 1 oră și 15 minute.

* 324 calorii per porție * 15 g grăsimi per porție

Ingrediente necesare

1,5 kg cartofi noi, spălați și tăiați în două, pe lung

4 linguri ulei de măsline

2 căpățâni usturoi, cățeii separați

200 g feta, sfărâmată

O mână ceapă verde, tocată

Cum prepari delicioșii cartofi rumeniți cu brânză feta

1 Încinge cuptorul la semnul 7/220°C. Aşază un vas cu apă cu sare la fiert și pune cartofii. Lasă-i să fiarbă 10 minute. Scurge-i de lichid și pune din nou vasul pe foc, acoperit cu capac. Scutură vasul pentru ca mrginile cartofilor să se sfărâme ușor.

2 Așază cartofii în tava de copt și stropește cu ulei, amestecă pentru a se unge uniform și presară sare și piper. Dă la cuptor 50 minute; la jumătatea
intervalului, adaugă usturoiul, amestecă. Sfărâmă brânza deasupra și dă din nou la cuptor 5-10 minute, apoi presară ceapa verde și servește.

Descoperă și alte rețete cu cartofi și branză feta:

Cartofi dulci rumeniți

Cartofi noi cu brânză feta

Rulouri cu brânză feta și mentă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Retete culinare