Jambon la cuptor cu glazura de ghimbir si citrice

Jambon la cuptor

1. Pune intr-o oala jambonul, ghimbirul, ceapa, piperul si frunzele de dafin. Adauga sucul de mere si mai completeaza cu apa, astfel incat jambonul sa fie complet acoperit. Lasa sa dea in clocot, acopera, apoi redu flacara si fierbe la foc mic 2 ore si 10 min. Pune jambonul in tava de copt si varsa zeama lasata intr-un castron.

2. Preincalzeste cuptorul la semnul 7/210°C. Incalzeste intr-o tigaie sucul de mandarine, pudra de ghimbir si mustarul si fierbe la foc mic timp de 5 min, pana se ingroasa ca un sirop.

3. Cu un cutit ascutit, curata soriciul de pe jambon, lasand un strat subtire de grasime. cresteaza grasimea in zig zag, apoi unge cu glazura si coace la cuptor 20 min sau pana cand grasimea are un aspect caramelizat. Scoate din cuptor si serveste imediat sau lasa sa se raceasca, da la frigider si serveste a doua zi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Preparate din carne de porc