Gratin de cartof cu bacon afumat

Gratin, cartof, bacon

1. Preincalzeste cuptorul la 3/170°C. Pune cartofii intr-o oala cu apa sarata si lasa sa dea in clocot, apoi fierbe la foc mic 8 min. Scurge-i si pune-i intr-un vas de copt.

2. Intr-o tigaie, incinge uleiul, adauga bucatile de bacon si prajeste-le putin. Presara-le apoi peste cartofi, impreuna cu rozmarinul. Amesteca intr-un vas vinul, smantana si laptele, apoi torna peste cartofi. Asezoneaza, pune bucati de unt si coace 30-40 min.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Preparate din carne de porc