Horoscopul lunar februarie 2018: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2018 semnalează un punct de cotitură pentru toate zodiile, pe datele de 11 și 12. Schimbarea va îmbrăca o diversitate de forme, pe măsura diversității noastre.

Horoscopul lunar februarie 2018

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Berbec: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Berbec avertizează că egoismul nu este soluția în perioada următoare. Câtă vreme reușești să te eliberezi de grija propriei persoane, lucrurile vor merge de la sine.

În prima decadă a lunii, este deajuns să fii drăguță, să-ți folosești carisma și să te bucuri de viață. Toți vor fi încântați de comapnia ta. Pe la jumătatea lunii, vei începe să exerciți o atracție irezistibilă asupra tuturor. Vei arăta fabulos și te vei simți pe măsură. Fii atentă, totuși, pe cine prinzi în plasa ta. Cuiva i se vor aprinde călcâiele. Nu-i da semnale greșite dacă nu te interesează o relație.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Taur: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Taur anticipează un start enervant de lent al lunii. Ca și cum ai pierdut un tren și stai în gară așteptându-l pe următorul.

În loc să te plângi de plictiseală și de ghinion, respiră și bucură-te de răgaz. Starea asta va dura o săptămână, timp în care poți reflecta, poți plănui. Pe 7-8 februarie, lucrurile o iau din loc. Până la mijlocul lunii, toate vor veni pe capul tău într-un ritm debusolant. Familia, jobul, pasiunile tale, prietenii – toate te vor solicita. Interesant este că, pe 16 și 17, vei arăta într-un mare fel și vei fi foarte atrăgătoare. Luată de val, nu neglija o întâlnire romantică pe care ți-o solicită partenerul sau… noul partener. Este șansa ta de a evada și de a-ți reîncărca bateriile.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Gemeni: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Gemeni anticipează un start excelent luna aceasta. Arăți bine, gândești clar!

Flirtezi cu entuziasm și primești atenție din toate părțile. Dacă nu există cineva care să fie gelos, acceptă invitațiile! Pe 5-6 februarie, vei descoperi ceva nou, vei avea de îvățat de la cineva ceva interesant. Depinde de deschiderea ta, iar asta depinde, între altele, de ascendentul tău.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Rac: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Rac atrage atenția asupra noilor tale proiecte complicate. Gândește-te bine dacă ai energie și resurse să le duci la bun sfârșit.

Apucă-te numai de ceea ce poți încheia până pe 7-8 februarie, pentru că acestea vor fi zile de instabilitate și nesiguranță. Cât despre săptămâna următoare, va fi și mai greu. Pregătește-te pentru o scurtă prioadă de tulburări emoționale și slăbiciune fizică. După data de 15, lucuruile vor reintra în normal.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Leu: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Leu semnalează evenimente majore în zona romantică. Ceva interesant se apropie imparabil.

Încă din primele zile ale lunii vei fi pusă în fața unei provocări în materie de relație romantică. Chiar dacă nu te simți pregătită, pe 5 sau 6 vei descoperi că nici nu aveai nevoie de pregătiri. Pe 11 sau 12 februarie, lucrurile o vor lua într-o direcție pe care n-o dorești, atât emoțional cât și financiar. Nu te panica, nu te agita! Încă mai poți controla situația.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Fecioară: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Fecioară te avertizează cu privire la impulsul de a cheltui exagerat. Dacă nu-ți permiți, găsește soluții realiste.

În primele zile ale lunii, atenția îți este atrasă de ceva care depinde bani, mulți, mulți bani. Caută în jurul tău o variantă mai simplă de călătorie, de redecorare a casei sau de reînnoire a garderobei. Asta poate fi și mai distractiv, iar satisfacția va fi dublă.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Balanță: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Balanță anticipează o lună grozavă, chiar din prima zi. Vei primi ceva ce-ți dorești, ceva ce meriți – dar numai dacă ai curajul să primești.

După intervalul inens emoțional de pe 7 și 8 februarie, s-ar putea să simți că ți-a scăzut energia. De fapt, e o reacție sănătoasă, prin care îți protejezi circuitele de supraîncălzire. Ocupă-te cu treburi banale care oricum trebuie făcute și care nu te solicită prea tare.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Scorpion: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Scorpion te sfătuiește să câștigi timp înainte de a lua o decizie importantă. Ești nehotărâtă și ai nevoie de timp de gândire.

Rațiunea îți spune ceva, intuiția, altceva. Dacă e grabă mare, ascultă-ți cel de al șaselea simț care rareori te-a trădat. Este specificul zodiei tale și nu mulți se pot lăuda cu capacitățile tale extrasenzoriale. Oricum, până pe 3 sau 4 februarie, totul va fi limpede ca cristalul. Pe 11 și 12, vei primi o mulțime de indicii cu privire la pașii următori.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Săgetător: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Săgetător te sfătuiește să petreci cât mai mult timp cu familia și cu prietenii. Sau îngroapă-te în muncă dacă vrei să vezi cam cât de nefericită poți fi.

În primele zile ale lunii, munca nu-ți aduce satisfacții. Ai tendința de a te stresa fără rost și de a te încărca mai mult decât poți duce. În schimb, ieșirile cu prietenii, serile în familie și tot ce poți face în afara cadrului profesional te vor remonta. Brusc, pe 11-12 februarie, norii se vor împrăștia și viața ta profesională se va însenina. Cineva o să plece sau se va renunța la un proiect dificil.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Capricorn: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Capricorn te găsește în pragul unui nou început. Casă nou? Mobilă nouă? Job nou? Sau un nou partener?

Pe 7 și/sau 8 februarie, întreabă-te care este cea mai mare dorință a ta. Pentru că se pare că nimic ce te înconjoară nu te mulțumește cu adevărat. Dacă-ți dai seama ce-ți dorești cu adevărat, ai putea să obții cu tenacitatea ta caracteristică. Dar ai putea obține chiar ceva mai bun. Ideea este că te afli într-un moment de claritate, în care te-ai putea reorienta spre adevăratul tău scop. Pe 11 și 12 te caracterizează creativitatea.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Vărsător: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Vărsător anticipează posibilitatea unor noi conexiuni pentru tine. Cu oameni noi și cu lumea lor inedită pentru tine.

Chiar dacă nu te atrage din prima, chiar dacă eziți, treci peste îndoială și fă pasul! Orice s-ar spune despre un Vărsător, nu se poate spune că dă înapoi în fața provocărilor. Pe 7 și 8 februarie, munca va fi foarte spornică și profitabilă. Sunt toate șansele ca acest lucru să aibă legătură cu noile perspective menționate mai sus. N-ar fi o idee rea să lucrezi în această sâmbătă și să-ți iei liber într-o zi în care o să ai mai puțin chef. Iar dacă crezi că lucrurile merg cum nu se poate mai bine, surpriză: vor merge încă și mai bine pe 9 și 10 februarie.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Pești: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Pești te îndeamnă la o analiză calmă. Nu te lăsa antrenată în panica din jur.

Pe 1 și 2, se va zgudui puțin peisajul în jurul tău. E normal să se mai întâmple și asta din când în când. Problema nu este a ta, chiar dacă te implică și pe tine. Caută să înțelegi ce se întâmplă și pune-te la adăpost.

Pe 7 și 8, cineva te va ajuta cu adevărat într-o problemă. Nu uita să-i recunoști meritul și să-ți exprimi recunoștința. Pe 11 și 12, se vor produce niște schimbări în ceea ce te privește. Cel mai probabil, va fi ceva de natură sentimentală. În orice caz, va avea o încărcătură intensă. Dar poate fi și de altă natură, însă sigur cu implicare emoțională.

Află previziunile complete!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop