Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Capricorn: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Capricorn te găsește în pragul unui nou început. Casă nou? Mobilă nouă? Job nou? Sau un nou partener?

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Capricorn

Pe 7 și/sau 8 februarie, întreabă-te care este cea mai mare dorință a ta. Pentru că se pare că nimic ce te înconjoară nu te mulțumește cu adevărat. Dacă-ți dai seama ce-ți dorești cu adevărat, ai putea să obții cu tenacitatea ta caracteristică. Dar ai putea obține chiar ceva mai bun. Ideea este că te afli într-un moment de claritate, în care te-ai putea reorienta spre adevăratul tău scop. Dacă ascendentul tău este într-o zodie de Foc, imediat vei face o întoarcere la 180 de grade. Poate puțin cam impulsivă, ia seama! Dacă este într-o zodie de apă, vei adapta contextul la noul tău obiectiv. Dacă este într-o zodie de Aer – ți-e totuna, le vei face pe toate deodată. Dar dacă este într-o zodie de Pământ, vei sta pe loc, vei gândi, vei socoti și vei lua o decizie foarte, foarte înțeleaptă.

Pe 11 și 12 te caracterizează creativitatea. Chiar dacă ți se pare improbabil, nu este exclus să fie vorba despre creativitate cu valențe artistice. Pe 16 și 17, se profilează ceva romantic și amuzant în același timp. Să fie o petrecere, să fie o ieșire în doi? Sau poate un șir de năzbâtii făcute în casă? Oricum, pe 21 și 22, deși sunt zile lucrătoare, te vei simți tare atașată de căminul tău și te vei opri din lucru devreme, doar de dragul de a te întoarce acasă. Nu programa nimic pentru zilele acelea pentru că n-o să mai ai chef să te duci.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Creativitatea aceea care te lovește în cursul lunii februarie se referă inclusiv la relația ta romantică. Dacă este vorba despre o relație deja existentă, partenerul tău va fi încântat. Ceea ce-ți va trece prin minte, va fi complex și cuprinzător. Felul în care veți petrece timpul, felul în care îi vei face declarații și alte feluri care nu ne privesc îl vor da gata.

Dacă este vorba despre o relație nouă, îl vei ameți pe nbietul băiat! Numai că luna viitoare vei redeveni Capricornul rațional și rezonabil, iar el va trebui să salveze nivelul înalt la care i-ai ridicat ștacheta.

Cu destul entuziasm vei aborda și relațiile cu prietenii adevărați. În jurul datelor de 21 și 22 însă, vei simți nevoia să te cuibărești la tine acasă. Dacă prietenii tăi vor să te vadă sau să ți se confeseze cu ceva, va trebui să vină la tine. Vei fi o gazdă minunată și îi vei răsfăța cu ceea ce nici nu le trece prin minte.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Capricorn: CARIERĂ

Luna va debuta cu o nevoie de schimbare sau chiar cu schimbarea în sine, dacă vor fi întrunite condițiile. Sub aspect profesional, dacă nu va fi vorba despre o schimbare de job, atunci va fi o nouă abordare. Fie din punct de vedere profesional, fie ca poziționare în ierarhie, fie ca nou proiect de lucru.

Schimbarea se va prezenta sub forma unui proces care se va concretiza pe 11-12 februarie, când creativitatea ta va impune noi metode și soluții. Începând de pe 16 februarie, munca nu va mai fi chiar atât de importantă pentru tine. Vei face ceea ce ai de făcut, corect și la timp, dar nu-ți vei mai consuma toată energia la muncă. Te vei dărui cel puțin în egală măsură relațiilor cu partenerul și prietenii. Iar către sfârșitul lunii, casa te va chema irezistibil.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Capricorn: SĂNĂTATE ȘI FORMĂ

Luna va debuta furtunos cu schimbări și noutăți. În acest vârtej de evenimente și impresii este posibil să neglijezi odihna și mesele de peste zi. Măcar hidratează-te cum trebuie, pentru că riști niște dureri de cap de care n-ai nicio nevoie în aceste zile. Fă tot posibilul să petreci în total măcar o oră pe zi afară, pentru că ai nevoie de oxigen, de mișcare, de limpezirea ochilor.

Situația agitată va dura până dincolo de jumătatea lunii. Ar fi bine să planifici o ieșire în peisaj în weekendul 17-18 februarie. Ai nevoie de el! Cu partenerul, cu prietenii și cu caietul de schițe sau de poezii. Dacă faci asta, pe 19-20 vei fi în stare să răstorni munții. Dacă nu, te vei recupera încet-încet până pe 25 februarie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop