Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Balanță: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Balanță anticipează o lună grozavă, chiar din prima zi. Vei primi ceva ce-ți dorești, ceva ce meriți – dar numai dacă ai curajul să primești.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Balanță

După intervalul inens emoțional de pe 7 și 8 februarie, s-ar putea să simți că ți-a scăzut energia. De fapt, e o reacție sănătoasă, prin care îți protejezi circuitele de supraîncălzire. Ocupă-te cu treburi banale care oricum trebuie făcute și care nu te solicită prea tare.

Pe 13, 14 și 15 februarie, vei avea de meditat puțin asupra relației în care ești. Funcționează sau nu? Aduce mai mult beneficiu sau mai mult stres? Nu există răspuns prestabilit. Însă clarificarea, fie într-un sens, fie în celălalt, este un câștig sigur. În funcție de ascendentul tău, ai nevoie să primești mai mult sau, dimpotrivă, să dăruiești mai mult. Este raportul convenabil?

Pe 21 și 22, va trebui să faci un gest frumos, să zâmbești mai mult, ca să salvezi atmosfera în jurul tău. Și ca să ți se ierte bombănelile și mormăielile din ajun. Iar pe 25, trebuie să ieși puțin din pielea ta și să privești tabloul în ansamblu. Trebuie să-ți schițezi niște opțiuni în mai multe privințe și pentru asta ai nevoie de puțină obiectivitate.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Februarie debutează pentru tine cu un tzunami de romantism! În prima săptămână a lunii, profită la maximum de dragoste. Ia când ți se dă, pentru că nu ai tot timpul la dispoziție. Pe 7 și 8, după ce vei atinge o culme a sentimentalismului și senzualității, atmosfera se va calma oarecum. Nu e vorba despre o răcire a relației, ci despre revenirea la realitate.

Pe 13, 14 și 15, apar sâcâieli și fricțiuni nu doar în relația de cuplu, dar în general, în raporturile cu ceilalți. E de la tine! Nu e ceva grav, nu se va întâmpla nimic ireparabil, dar se va observa. De aceea, pe 21 și 22, când asta va trece, va trebui să te revanșezi cumva. Față de ceilalți, cu un gest frumos. Față de tine însăți, cu un răsfăț oarecare.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Balanță: CARIERĂ

Ce fel de schimbări vrei să faci în cariera ta? Mici, medii sau mari? Vrei să schimbi totul sau doar pe ici – pe colo? Orice schimbare ți-ai dori, poți să-i pui bazele în primele zile ale lunii februarie. Îți vei da seama singură cum. Iar pentru provocările de pe 7 și 8, nu-ți face probleme. Te vei ridica deasupra lor fără niciun fel de dificultate. Iar momentul va fi unul de clarificare pentru tine, momentul în care îți va deveni evident ce-ți dorești.

Ascultă-ți vocea interioară care, începând de pe data de 10, îți tot șoptește în cap. Până pe 14, se vor întâmpla mici chestii care vor arunca întrebări asupra uneia dintre relațiile tale de muncă. Pe 21 și 22, ia-ți puțină libertate. Dacă nu poți face ca mediul tău profesional să fie mai plăcut, ia-ți liber și distrează-te. Asta te va pregăti pentru data de 25 când vei fi nevoită să planifici serios pentru viitor.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Balanță: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Balanță te sfătuiește ca pe 1 și 2 să cauți o cale de a-ți ușura munca și de a-ți reduce emoțiile. Se adună multe și îți solicită la maximum energia. Din asta ai putea să ieși cu cota de adrenalină depășită. Iar asta ar duce în periaoda următoare la nervozitate, somn agitat, dureri de stomac. Până pe data de 5 ar trebui să te poți echilibra. Altfel, ai nevoie de o tehnică de relaxare: meditație, exerciții de respirație, ceaiuri…

Pe 10 iar s-ar putea să te sâcâie ceva – poate o durere de cap, poate una de spate. Hidratarea, mersul pe jos, mișcarea în aer liber îți vor fi suficiente ca remedii. Decada din mijlocul lunii te găsește bine-sănătoasă și tonică. Nici mai departe nu vei avea cu adevărat probleme. Va trebui, doar, să pui puțină ordine în privința meselor și a orelor de lucru, ca să rămâi la randamentul tău maxim.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop