Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Leu: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Leu semnalează evenimente majore în zona romantică. Ceva interesant se apropie imparabil.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Leu

Încă din primele zile ale lunii vei fi pusă în fața unei provocări în materie de relație romantică. Chiar dacă nu te simți pregătită, pe 5 sau 6 vei descoperi că nici nu aveai nevoie de pregătiri. Pe 11 sau 12 februarie, lucrurile o vor lua într-o direcție pe care n-o dorești, atât emoțional cât și financiar. Nu te panica, nu te agita! Încă mai poți controla situația. Dacă ascendentul tău este un semn de Apă, te vei adapta. Dacă este un semn de Pământ, vei domina. Dacă este un semn de Foc, vei răsturna situația în favoarea ta. Iar dacă este un semn de Aer, nici nu-ți va păsa!

Pe 16 și 17 februarie, vei fi în situația de a te întreba ce-ți dorești cu adevărat de la viață și de la carieră. Ai încredere în intuiția ta pe 21 și 22, când îți vei da răspunsul.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Luna februarie va debuta cu strălucire în partea asta. Fiecare dintre voi – tu și partenerul tău – va străluci datorită luminii proiectate de celălalt. Iar împreună veți fi orbitori. Probabil vă vei comporta ca un cuplu închis și egoist față de ceilalți, dar asta va trece.

Pe 11-12, veți avea de făcut față unei provocări. Va fi o solicitare de ordin emoțional și financiar. Nu este cazul să intrați în panică. Nu vă încăierați și nu aruncați cu bani: nici una, nici alta nu e calea. Oarecum în prelungirea acestei provocări, pe 16-17 februarie, îți vei pune întrebări asupra relației tale. Ele vin la pachet cu un set complet de întrebări asupra vieții, sub toate aspectele ei. Nu te grăbi să-ți dai răspunsuri dramatice. Pe 21 deja te vei calma și vei vedea că stai mult mai bine decât majoritatea.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Leu: CARIERĂ

Luna aceasta vei excela în imaginație și creativitate. Vei descoperi soluții pe care nimeni altcineva nu le vede. Mizează pe intuiție și încearcă tot ce-ți trece prin minte.

Pe 5 și 6 februarie, romantismul te va distrage puțin de la planurile tale profesionale. Nu lăsa firul să se întrerupă complet, ritmul contează. Pe 11 și 12, vei fi tentată să te abați din drum pentru un mic proiect aducător de venituri suplimentari. Din nou, păstrează contactul cu jobul tău de bază, pentru că noul proiect nu este unul de perspectivă.

Vin zilele de 16 și 17 în care te vei întreba încotro te îndrepți și ce-ți dorești de la cariera ta. Întreabă-te repede, răspunde-ți intuitiv și întoarce-te la lucru! Pe 23-24, vei simți din plin că te îndrepți în direcția bună.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Leu: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Leu te găsește în cea mai bună formă. Nu ai nicio scuză să te lași atrasă de lenea episodică tipică a Leului. Profită de starea bună în care te afli pe 5, 6 și 7 februarie ca să faci un efort pe care l-ai tot amânat. Fie că e vorba despre o mare schimbare în casă, fie că e o procedură medicală de care n-ai avut chef până acum.

În a doua parte a lunii, vei băga de seamă că anumite schimbări în programul zilnic sau în regimul alimentar îți fac bine. Identifică despre ce este vorba și mergi așa, pe linia nou descoperită. Poate fi vorba despre trezitul de dimineață și începerea programului de lucru mai devreme. De asemnea, micul dejun mai consistent te poate ajuta să ai energia necesară peste zi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop