Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Berbec: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Berbec avertizează că egoismul nu este soluția în perioada următoare. Câtă vreme reușești să te eliberezi de grija propriei persoane, lucrurile vor merge de la sine.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Berbec

În prima decadă a lunii, este deajuns să fii drăguță, să-ți folosești carisma și să te bucuri de viață. Toți vor fi încântați de comapnia ta. Pe la jumătatea lunii, vei începe să exerciți o atracție irezistibilă asupra tuturor. Vei arăta fabulos și te vei simți pe măsură. Fii atentă, totuși, pe cine prinzi în plasa ta. Cuiva i se vor aprinde călcâiele. Nu-i da semnale greșite dacă nu te interesează o relație.

Pe 18, 19 și 20 februarie puterea de convingere va fi principalul tău atu. Cere ce ai de cerut, propune ce ai de propus! Dar ai grijă să nu fie mai mult decât poți duce – pe 25 te vei simți copleșită de toate proiectele și relațiile pe care le-ai pornit.

Ceea ce te va face să închei luna cu adevărat mulțumită de tine va fi să faci ceva important pentru altcineva.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În primele zile ale lunii, vei simți nevoia să fii pusă pe primul loc în relație. Desigur, nuanțele egoismului tipic vor fi influențate de ascendentul tău. Poate că nu vei fi satisfăcută de ceea ce primești. Remediul, paradoxal, se va afla la capătul opus: oferă tu mai mult celuilalt!

În cuplu, zilele de 7 și 8 februarie vor fi perfecte dacă le veți petrece acasă, împreună. Pe 11 și 12, veți avea mai multă energie să vă manifestați public. 13, 14 și 15, chiar și mai departe, până pe 20 februarie sunt zilele perfecte pentru discuții și planuri importante. De pe 25, vor apărea niște fricțiuni generate de o problemă greu de rezolvat. Nefiind, însă, o problemă gravă, se va rezolva de la sine până pe 28.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Berbec: CARIERĂ

Nu te lăcomi la muncă din primele zile ale lunii! Mai lasă și pe alții să-și câștige pâinea. Mai întâi, bucură-te de recunoașterea și răsplata pentru ceea ce ai făcut deja. Pe 7 și 8 februarie, lucrurile par s-o ia puțin razna. Nu ieși în față până nu se liniștesc apele. Iar asta se va întâmpla nu după mult timp, undeva, pe 13-14 februarie.

Dacă ai o afacere sau dacă jobul tău este legat de vânzări, între 18 și 20 februarie ai cele mai mari șanse să atragi clienți noi. Vei face minuni la telefon! Pe 25, atacă acele treburi pe care le-ai tot amânat: ai energia necesară să le duci la capăt.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Berbec: SĂNĂTATE ȘI FORMĂ

Pe data de 5 și o zi-două înainte și după, ești predispusă la delăsare. Puțină lăcomie la mâncare, puțină lene la mișcare și iată brusc 2 kg în plus! E doar un avertisment. Fă cum crezi, dar ține cont.

Între 10 și 13, apare ocazia de a încerca ceva nou în materie de activitate fizică. Poate să fie o ofertă avantajoasă, poate să fie ocazia de a învăța ceva. Dar poate să fie o activitate fizică intimă, în doi… Nu te da înapoi!

Pe 19, ceva nu-ți pică bine. Ești prea obosită? Ai mâncat ceva ce nu ți-a priit? Dacă până pe 21 nu ești absolut OK, nu sta așa, mergi la medic. În mod normal, pe 25 ar trebui să-ți reintri în formă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop